Search
Close this search box.

Kdo sta koroški lepotici, ki sta v finalu Miss Earth Slovenije 2020? (FOTO in VIDEO)

V finalu za prestižni naziv Miss Earth Slovenije 2020 sta tudi dve koroški lepotici.

Za laskavi naslov Miss Earth Slovenije 2020 se potegujeta tudi dve tekmovalki iz Slovenj Gradca, 22-letna Ana Pusovnik in 22-letna Desire Radić. Poleg ocenjevalnega Talk showa so se finalistke seznanile z primerno vadbo in prehranjevanjem za vitko postavo, estetiko zob, medijskim nastopom in naredile prve korake za odrski nastop. Posneli so fotografije in predstavitvene videe.

Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca:

22-letna Ana nam je zaupala, da se je na tekmovanje prijavila predvsem zato, ker verjame vase in v zmago, prav tako pa si želi novih izkušenj, poznanstev in izzivov. “Od tekmovanja pričakujem, da bom postala bolj samozavestna, osebnostno zrastla, se čustveno utrdila, skratka postala boljša verzija sebe. Pričakujem, da bom postala bolj ekološko ozaveščena in k temu pomagala spodbujati vse ljudi, da varujemo okolje.” je še dodala.

Finalistke se že pripravljajo na finalni večer.

Povedala nam je še, da je tekmovanje že v polnem teku. 25. januarja so se Finalistke Miss Earth Slovenije zbrale na prvem ocenjevalnem dogodku, ki je potekal v Begunjah, na čudoviti lokaciji Lambergh Chateau & Hotel. “Dekleta smo se veliko naučile, se bolje spoznale in uživale v prekrasni pogostitvi. Pripravljale smo se na finalni večer tako, da smo vestno pilile hojo za veliki finale, se naučile bontona v medijih (intervju) in izražale znanje in mnenja o različnih tematikah vezane na ekološke in družbene teme. Ocenjevali so spodobnost komunikacije, sposobnost zagovarjanja svojih stališč in podobno.” nam je povedala temnolasa lepotica. Za konec pa je dodala: “Tekmovanje je res na visokem nivoju in se že veselim prihajajočih izzivov in dogodkov.”

Predstavitev Ane Pusovnik.
Ana zase pravi, da je vedno nasmejana in pozitivna.

Desire Radić iz Slovenj Gradca:

Desire nam je povedala, da se je za tekmovanje odločila, ker si vedno znova postavlja nove cilje, kjer spoznava samo sebe. “Zdi se mi idealna priložnost za nove izkušnje, poznanstva predvsem pa osebno rast. Verjamem, da mi to tekmovanje lahko pomaga narediti boljšo verzijo sebe, hkrati pa je odlična popotnica za nadaljnjo življenje.”Na vprašanje kako se dekleta med seboj razumejo nam je odgovorila, da se z dekleti še spoznavajo, ampak, da se med njimi že čuti pozitivna energija. “Smo res prisrčna skupina in zelo sem vesela, da sem del tega. Menim, da smo zbrane same super punce, ki lahko pokažemo veliko več, kot samo zunanjo lepoto ter s tem pomagamo odpraviti stereotip, da so misice lahko samo lepe.” je dodala.

Med finalistkami se že čuti pozitivna energija.

Zaupala nam je, da priprave potekajo v polnem teku. ” Na vsakem dogodku se naučimo nekaj novega, moram pa priznati, da je potrebno v tekmovanje vložiti kar nekaj truda. Ampak z odlično ekipo in z vsemi, ki nam pomagajo do zmage, so priprave res prijetne.” Simpatična temnolaska pa je za konec dodala, da od lepotnega tekmovanja Miss Earth pričakuje predvsem nova znanja in nova spoznanstva, ki ji bodo prišla prav v njeni prihodnji poslovni karieri.

Predstavitev Desire Radić.
Desire se je prijavila na tekmovanje, ker bi rada združila znanje o modi, podjetništvu ter ekologiji.

Finalistke za Miss Earth Slovenija 2020:


Za laskavi naslov se potegujejo še: Emma Peralta, Leontina Simeunović, Nadja Kovačevič, Maša Krapež, Hanadi Okanović, Karin Volt, Kristina Miler, Patricia Kos, Nina Brunec, Maša Gržinič, Adrijana Ojsteršek in Natalija Nemec. Do junija se bo zvrstilo šest ocenjevalnih srečanj, nato pa bodo 18. junija v Festivalni dvorani v Ljubljani okronali naslednico aktualne lepotne kraljice Charnée Bijön Bonno. Zmagovalka bo pridobila naslov Miss Earth Slovenije in bo kot ambasadorka zastopala našo državo na svetovnem izboru.

“Slogan tekmovanja je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Ne zgolj običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.” so zapisali na uradni Facebook strani Miss Earth Slovenija.

VIR: FB Miss Earth Slovenija

Dogodki