Search
Close this search box.

Dve koroški lepotici v boj za naziv Miss Earth Slovenije 2020 (FOTO)

Za prestižni naziv Miss Earth Slovenije 2020 se potegujeta tudi dve koroški lepotici.

Konec novembra je v hotelu BB Park Ljubljana potekal finalni casting za Miss Earth Slovenije, kjer so izbrali kandidatke, ki se bodo potegovale za prestižni naziv Miss Earth Slovenije 2020. Za laskavi naslov se potegujeta tudi Desire Radić iz Slovenj Gradca in Ana Pusovnik prav tako iz Slovenj Gradca, ki je julija letos postala druga spremljevalka na izboru za Smaragdno kraljico 2019.

Ana Pusovnik iz Slovenj Gradca je julija letos postala druga spremljevalka na izboru za Smaragdno kraljico 2019.
Foto: Fa sherpa

Po naključnem vrstnem redu so bile izbrane še: Kristina Miler, Karin Volt, Nina Brunec, Hanadi Okanović, Leontina Simeunović, Eva Šibal, Adrijana Ojsteršek, Maria Reynoso Peralta, Patricia Kos, Maša Krapež, Maša Gržinič in Ana Marija Žužek. Zadnjo, 15. finalistko, bo organizacija izbrala s posebnim povabilom. Zmagovalka bo pridobila naslov Miss Earth Slovenije in bo kot ambasadorka zastopala našo državo na svetovnem izboru.

“Slogan tekmovanja je »Beauty with a cause«, kar pomeni lepoto z določenim namenom. Ne zgolj običajen lepotni shod, ampak mnogo več. Prioritete tekmovanja so skrb za čisto okolje, zaščita narave, ekološke vrednote, nove okolju prijazne energije in pereči aktualni problemi, povezani z našim planetom.” so zapisali na uradni Facebook strani Miss Earth Slovenija.

Ana Pusovnik.
Foto: Fa sherpa

Po novem letu objavimo predstavitev obeh tekmovalk in kaj več o samem tekmovanju, zato nas spremljajte še naprej.

VIR: FB Miss Earth Slovenija

Dogodki