fbpx
.
.

Gaja in Lara iz Glasbene šole Ravne med najboljšimi na mednarodnem glasbenem tekmovanju v Italiji (FOTO)

FOTO: Arhiv Glasbene šole Ravne
Na 7. Mednarodnem glasbenem tekmovanju "Tomaž Holmar" 2019 sta sodelovali tudi Lara Mandl in Gaja Otič, obe učenki Glasbene šole Ravne na Koroškem, ki sta dosegli odlični uvrstitvi.

Dve učenki Glasbene šole Ravne na Koroškem sta se pred dnevi udeležili Mednarodnega glasbenega tekmovanja »Tomaž Holmar«, ki ga je že sedmo leto zapored priredila Glasbena matica, v sodelovanju s kulturnim središčem »Planika« in združenjem “ Don Mario Černet”, namenjeno pa je mladim pianistom in harmonikarjem iz raznih držav. 

FOTO: Arhiv Glasbene šole Ravne

Tekmovanje, katerega namen je odkrivanje in spodbujanje nadarjenih učencev in študentov ter širjenje glasbene kulture med mladimi, se je odvijalo od 23. do 26. maja 2019, v Naborjetu, (Malborghetto, Udine, Italija), udeležili pa sta se ga tudi učenki Glasbene šole Ravne, Gaja Otič in Lara Mandl, obe s solo točko na klavirju.

FOTO: Arhiv Glasbene šole Ravne

Gaja Otič, je v kategoriji A1, z mentorico Petro Delopst, dosegla 95,00 točk in prvo nagrado, Lara Mandl pa je v kategoriji A3, z mentorico Heleno Buhvald osvojila 92,00 točk in drugo nagrado.

Iskrene čestitke!

Vir: Glasbena šola Ravne na Koroškem

Dogodki

februar 2020
marec 2020
Trenutno ni dogodkov.

Zadnja obvestila

Close Menu