FOTO: Učenci glasbene šole Ravne med najboljšimi na mednarodnem tekmovanju v Varaždinu

Učenci Glasbene šole Ravne na Koroškem so se iz Varaždina vrnili z odličnimi rezultati, Klara z zlatim priznanjem, Zuy z bronastim, Anej pa zlat in z nazivom Absolutni zmagovalec v njegovi skupini.

Te dni v Varaždinu poteka mednarodno tekmovanje pihalcev in trobilcev, kjer so se med močno konkurenco zelo dobro odrezali vsi trije učenci Glasbene šole Ravne na Koroškem, ki so se domov vrnili z odličnimi rezultati, Anej Gorenjak celo z nazivom Absolutni zmagovalec v njegovi skupini.

FOTO: Osebni arhiv Anej Gorenjak

Trobentač ANEJ GORENJAK je z mentorjem Janezom Miklavžino in korepetitorko Petro Delopst v njegovi starostni skupini, v kategoriji 1. B, dosegel 99,5 točk in osvojil prvo nagrado oziroma zlato priznanje ter postal absolutni zmagovalec skupine..

FOTO: Nadja Rošer

Flavtistka KLARA KOBOLT iz Mežice je z mentorico Nadjo Rošer in korepetitorko Heleno Buhvald Gorenšek v njeni starostni kategoriji, kategoriji C, osvojila  95,33 točk in I. nagrado oziroma zlato priznanje.

FOTO: Nadja Rošer

V kategorija B je prav tako na flavti Ravenčanka ZUY JI RU YI z mentorico Nadjo Rošer in korepetitorko Stašo Skarlovnik osvojila 88,33 točk, kar je zadostovalo za III. Nagrada oziroma bronasto priznanje.

Iskrene čestitke vsem.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije