zaseg vozila

V Slovenj Gradcu policisti vozniku zasegli osebni avto

Za policisti PU Celje je mirnih 24 ur. Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 172 klicev občanov. 44 klicev je bilo interventnih. 11 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 19 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru. Posredovali pa so tudi v Slovenj Gradcu,

Preberi »

Koroški policisti vozniku zasegli motorno kolo

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 245 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih, eden nujen. Med drugim so koroški policisti obravnavali tudi voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Preberi »

Na Prevaljah skozi naselje divjal 116 kilometrov na uro

Na območju Prevalj so policisti ustavili 24-letnega voznika, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h vozil 116 km/h, na območju Dramelj pa je 26-letni voznik vozil močno pijan. Iz PU Celje ob tem pozivajo, da je prekomerna hitrost v povezavi z vožnjo pod vplivom alkohola še vedno najpogostejši vzrok najhujših prometnih nesreč.

Preberi »
policija

Konjiški policisti 36-letniku od junija zasegli 10 vozil

Policisti iz Slovenskih Konjic so v sredo na območju Loč ustavili 36-letnika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Gre za starega znanca policije, saj so mu od junija zasegli že skupaj deset vozil, v večini primerov zato, ker je vozil opit, ali pa so bila vozila neizpravna.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.