veseli december

Božična vas na Muti zasijala v soju prazničnih luči

Tudi Muta je zasijala v soju prazničnih luči. Člani tamkajšnjega turističnega društva so tudi letos poskrbeli, da se bodo občani lahko sprehodili skozi Božično vas. V kolikor bi se trenutno veljavni ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom sprostili, pa bodo veseli tudi ostalih obiskovalcev.

Preberi »

Do prazničnega darila kar iz domačega naslonjača

V trgovini Vozički.net so praznični možje že začeli zavijati darila za vaše najdražje. Zaradi situacije s pojavom koronavirusa v državi trenutno nakupa v fizični trgovini na Ravnah na Koroškem ne morete opraviti, lahko pa darila za vaše najmlajše naročite kar iz domačega naslonjača.

Preberi »

V Slovenj Gradcu kljub trenutnim razmeram pripravljajo zanimivo praznično dogajanje

Tradicionalnih prireditev na prostem v slovenjgraški občini zaradi situacije z epidemijo novega koronavriusa ne bo možno izvajati v tradicionalni obliki, z druženji na prostem, a organizatorji JZ Spotur in Mestna občina Slovenj Gradec kljub temu načrtujejo nekaj aktivnosti s katerimi želijo občankam in občanom polepšati zadnji mesec letošnjega leta. Nekateri dogodki se bodo odvili preko spleta, nekateri v živo.

Preberi »

Magnifico obnorel Mežico (FOTO)

V petek je bil v veliki dvorani Narodnega doma Gala koncert z Magnificom. “Kavboj. Šansonjer. Sinonim za balkan-disko-šlager” kot so ga opisali v Narodnem domu Mežica je postregel

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.