Search
Close this search box.

Veselo decembrsko druženje se nadaljuje tudi v Občini Vuzenica

Na praznični tržnici se bo veliko dogajalo tudi jutri. Lokalna društva pripravljajo zanimiv in čaroben program. Pridružite se jim.

Prešerno rajanje v najbolj veselem mesecu v letu, se že jutri nadaljuje tudi v Vuzenici. Čas veselja, objemov, nasmehov, vonja po cimetu in piškotih ter glasbe bo narisal mnoge nasmehe.

Jutri, v soboto, 16. decembra 2023, ob 16. uri, bo nastopila na praznični tržnici bloki Glasbena šola Radlje ob Dravi, lajnar Maks, plesna skupina Smaragdne oči, Plesno rekreacijski klub Harmonija, Ženski pevski zbor DU Vuzenica, Humoristična sekcija KD Vuzenica. Pripravili pa so tudi ustvarjalno delavnico za otroke.  Ob 18. uri pa bo potekal koncert Vaške godbe Vuzenica v dvorani KUC, ki nikoli ne razočara.

Preverite kaj prinašata prihodnji soboti:

V soboto, 23. decembra 2023, ob 16. uri, bodo zagotovo ob prihodu Božička najbolj uživali najmlajši. Za njih so pripravili tudi otroško igro in obdarovanje. Ta pa ne bo prišel sam, ampak s svojim spremstvom.

V soboto, 30. decembra 2023, ob 16. uri, bo veselo s Srčnimi muzikanti, ki bodo poskrbeli za najboljšo zabavo daleč naokoli.

Sreča se skriva v drobnih stvareh, malenkostih in iskrenih ter srčnih ljudeh. Vabljeni vsi od blizu in daleč.

Vir: Fb Občina Vuzenica

Dogodki

Na praznični tržnici se bo veliko dogajalo tudi jutri. Lokalna društva pripravljajo zanimiv in čaroben program. Pridružite se jim.