uboj

V Mariboru 31-letnica osumljena uboja 36-letnega moškega

Mariborski kriminalisti obravnavajo sum kaznivega dejanja uboja, ki naj bi se zgodil v nedeljo pozno zvečer na Studencih v Mariboru. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so odvzeli prostost 31-letni ženski, ki naj bi se znesla nad 36-letnim moškim.

Preberi »

Prihodnji teden na sodiščih: Proti koncu sojenji za umor v Kamniku in za poskus uboja v Mežici

Prihodnji teden se bo na sodiščih med drugim nadaljevalo sojenje obtoženim umora 77-letnika iz okolice Grosupljega marca lani. H koncu se bližata sojenje za umor v Kamniku januarja lani ter za lanski poskus uboja v Mežici. Nadaljevala se bo tudi obravnava v sojenju ljubljanskemu županu Jankoviću in soobtoženih v eni od zadev, povezanih s Stožicami.

Preberi »

Sinoči v Mežici poskus uboja

Policija je bila v soboto okoli 19.30 obveščena o poskusu uboja v Mežici. Po doslej zbranih podatkih naj bi 47-letna občanka v stanovanju zabodla 46-letnega zunajzakonskega partnerja in ga poškodovala, so danes sporočili iz Policijske uprave Celje.

Preberi »

Sojenje za utopitev v Dravi znova steklo pred novim senatom

Na mariborskem okrožnem sodišču je danes znova steklo ponovljeno sojenje Petru Vravniku, ki ga obtožnica bremeni uboja Martina Rogine na reki Dravi pred petimi leti. Med drugim so zaslišali sopotnika na čolnu, s katerega naj bi Vravnik Rogino porinil v vodo, Janka Helbla.

Preberi »

Policijsko poročilo, 3.2.2020

Na območju Policijske uprave Celje so ta konec tedna obravnavali 192interventnih dogodkov. Policijsko poročilo se začenja s tragičnim sobotnim dogodkom, ubojem na Polzeli, ki ga je osumljen 43-letni moški,

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.