razpis

Izpolnjujete te pogoje? Občina Prevalje išče novega sodelavca

Na spletni strani Občine Prevalje je bil 8. aprila objavljen razpis za prosto delovno mesto »FINANČNIK V.« v Oddelku za proračun in finance v Občinski upravi Občine Prevalje (m/ž). Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas zaradi začasno povečanega obsega dela v trajanju 12 mesecev, s krajšim delovnim časom od polnega, in sicer 25 ur na teden, so navedli na spletni strani občine.

Preberi »

Na voljo 600.000 evrov nepovratnih sredstev za odpravo zaraščanja kmetijskih površin

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v Uradnem listu številka 28/2021 objavilo 3. javni razpis za ukrep odpravljanje zaraščanja na kmetijskih zemljiščih. Razpisanih je 600.000 evrov nepovratnih sredstev. Vlaganja v odpravljanje zaraščanja na kmetijskih zemljiščih pomenijo ponovno vzpostavitev kmetijske pridelave na teh zemljiščih s ciljem povečanja samooskrbe s hrano v Sloveniji, so sporočili iz ministrstva.

Preberi »

Objavljen razpis za podelitev državnih nagrad na področju šolstva za leto 2021

Ministrstvo za izobraževanje je objavilo razpis za državne nagrade na področju šolstva za leto 2021. Nagrade podeljujejo za dosežke, ki pomembno prispevajo k razvoju pedagoške prakse in teorije ter kakovostnemu izobraževanju, utrjujejo varstvo človekovih pravic, omogočajo pozitivne vzgojne vplive šole in spodbujajo humanizacijo odnosov v šoli.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun