Search
Close this search box.

pripor

Mati umrlega otroka v Sv. Lovrencu v enomesečnem priporu

Celjska dežurna preiskovalna sodnica je na popoldanskem zaslišanju na podlagi predloga državnega tožilstva za osumljeno torkove smrti skoraj dveletnega otroka v razgretem vozilu v Sv. Lovrencu pri Preboldu odredila enomesečni pripor, je za STA povedala odvetnica osumljene Tina Škorja. Osumljena mati se je na zaslišanju zagovarjala z molkom.

Preberi »

Hudodelska združba prevažala tujce, to oglaševala po družbenih omrežjih in zaslužila najmanj 3,2 milijona evrov 

Slovenski kriminalisti so ta teden izvedli zaključne aktivnosti v okviru večmesečne mednarodne kriminalistične preiskave s področja nezakonitih migracij. Ugotovili so, da je 52-letnik iz okolice Ptuja vodil hudodelsko združbo, ki se je ukvarjala z nezakonitimi prevozi tujcev iz Srbije do Avstrije. Oglaševala se je tudi po družbenih omrežjih.

Preberi »

Tatovoma, ki sta kradla v trgovinah, odrejen pripor

Policisti Policijske postaje Velenje so konec preteklega tedna k preiskovalni sodnici privedli 47-letnega moškega in 42-letno žensko, oba državljana Bosne in Hercegovine, ki sta osumljena storitve več kaznivih dejanj velikih tatvin po 205. členu Kazenskega zakonika.

Preberi »

V priporu ostal goljuf, ki je za več tisoč evrov oškodoval občanko Dravograda in občana Slovenj Gradca

Policisti Policijske postaje Dravograd so v zadnjih dneh obravnavali moškega, starega 30 let, z območja Ormoža, sicer povratnika pri izvrševanju kaznivih dejanj, ki je utemeljeno osumljen storitve več kaznivih dejanj goljufij po 1. odstavku 211. člena Kazenskega zakonika. Samo v mesecu juliju letos je 30-letnik ogoljufal najmanj pet ljudi z območja Koroške ter z ljubljanskega, sevniškega in šmarskega območja.

Preberi »

Dogodki