Search
Close this search box.

Zaradi več tatvin policija priprla 22-letnega osumljenca

Policisti PU Celje so v preteklih dneh opravili hišno preiskavo pri 22-letnem moškem, ki ga sumijo najmanj šestindvajsetih tatvin in velikih tatvin.
Fotografija je simbolična

Celjski policisti so v preteklih dneh opravili hišno preiskavo pri 22-letnemu Celjanu, osumljenemu najmanj šestindvajsetih tatvin in velikih tatvin. Pri hišni preiskavi so našli in zasegli oblačila, ki jih je nosil pri izvrševanju kaznivih dejanj.

22-letnik je v zadnjih mesecih na območju Celja ukradel več električnih skirojev, iz trgovin in trgovskih centrov pa več dražjih parfumov, žganja, suhomesnatih izdelkov, cigaret in mnogo drugih stvari. Z dejanji je lastnikom povzročil za najmanj 7.000 € škode.

Kot so sporočili s policije, osumljenec denar od ukradenih stvari, ki jih prodaja po bistveno nižji ceni, kot so vredna, porabi za nakup prepovedanih drog in psihoaktivnih stvari. Dejanja izvršuje neprestano, ne glede na to, če ga pri tatvinah posnamejo kamere, če je okoli njega v času tatvin več ljudi, pomembno mu je le, da od prodanih ukradenih stvari dobi denar za nakup droge.

22-letniku, ki so ga sicer že konec lanskega leta kazensko ovadili zaradi suma storitve šestintridesetih kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete, je preiskovalna sodnica tokrat odredila pripor.

Vir: PU Celje

Dogodki

Policisti PU Celje so v preteklih dneh opravili hišno preiskavo pri 22-letnem moškem, ki ga sumijo najmanj šestindvajsetih tatvin in velikih tatvin.