Search
Close this search box.

plavalni klub fužinar ravne

Janja Šegel najboljša na mitingu v Banjaluki

Plavalka ravenskega Fužinarja Janja Šegel je bila konec tedna najboljša v seštevku treh izidov na mednarodnem mitingu 22. april v Banjaluki. Najbolj je vnovič prepričala z zmago na 200 m prosto in izidom 1:58,75.

Preberi »

Na Ravnah pripravili sprejem za najuspešnejšo udeleženko SI Janjo Šegel in prav tako odlično plavalko Dašo Tušek (FOTO)

Slovenski športnice in športniki so na 19. sredozemskih igrah v Oranu v Alžiriji osvojili 23 medalj. Med prejemniki treh zlatih in ene srebrne kolajne je bila tudi Korošica Janja Šegel, uspešno pa je na tekmovanju nastopila tudi Daša Tušek, prav tako Ravenčanka. Za obe vrhunski plavalki pa so včeraj na Ravnah pripravili še sprejem.

Preberi »

Korošici Janji Šegel slovenski rekord na 100 m prosto

Plavalka ravenska Fužinarja Janja Šegel je na mitingu profesionalne lige ISL v Neaplju dosegla nov slovenski rekord na 100 m prosto – 53,76 sekunde. Rekord Neže Klančar iz ljubljanske Olimpije, ki ga je slednja dosegla leta 2018, je izboljšala za točno pet stotink sekunde.

Preberi »

Ravenska olimpijka Janja Šegel prva Slovenka v ISL

Po Petru Johnu Stevensu, ki je nastopal za Team Iron s Katinko Hosszu, bo Slovenija v elitnem plavalnem tekmovanju ISL v letošnji sezoni zastopana tudi s prvo žensko predstavnico. Ravenska olimpijka Janja Šegel je dobila vabilo enega najboljših moštev Energy Standard.

Preberi »

Janji Šegel tri zmage na domačem mitingu, Daši Tušek dve

Ravne na Koroškem so gostile tradicionalni mednarodni plavalni miting, ki pa je v pokoronskem obdobju minil v skromni zasedbi. S tremi zmagami je izstopala domača plavalka Janja Šegel, ki je na 50 m delfin (27,55) in 50 m prsno (33,09) dosegla tudi osebna rekorda. Na 50 m prsno je morala zmago prepustiti favorizirani Tini Čelik iz Triglava (32,94).

Preberi »

Dogodki