otrok

Pokorn: “Otroški oddelki v bolnišnicah so polni, infekcijska klinika je polno zasedena, na pediatrični kliniki je tudi velika obremenitev”

Med otroško populacijo so se razmahnile okužbe dihal, ki so sicer pogostejše v zimskih mesecih, a so se jim najmlajši v pretekli sezoni ob vseh zaščitnih ukrepih za zajezitev koronavirusa uspeli izogniti. Na ljubljanski pediatrični kliniki trenutno zdravijo največ takih otrok, skrbijo pa tudi za otroke s koronavirusno okužbo.

Preberi »

Najmlajši na Ivarčkem jezeru uživali ob številnih brezplačnih aktivnostih. Tudi v družbi Roka Terkaja (FOTO)

Na Ivarčkem jezeru so v nedeljo poskrbeli še za en nepozaben dan. Tokratni, že 2. Živ žav, je pod Uršljo goro privabil lepo množico otrok in njihovih staršev. Če je bil prvi Živ žav, kot so brezplačno prireditev za najmlajše poimenovali organizatorji, posvečen bolj šport, so tokrat na svoj račun prišli mladi ustvarjalci in kulturniki.

Preberi »

V Slovenj Gradcu kolesarili, pripravili pestro dogajanje za najmlajše in zabavo z ansamblom Škorpijoni. Mesno jedro obiskal tudi Justus Reid (VIDEO in FOTO)

Včeraj je v Slovenj Gradcu potekal že 22. kolesarski festival S kolesom okoli Uršlje gore, ki se ga je tokrat udeležilo 126 ljubiteljev kolesarjenja. V mestnem jedru so pripravili tudi številne aktivnosti za najmlajše in zabavo z ansamblom Škorpijoni. Dogajanje pa je popestril znani TikToker, Američan Justus Reid, ki pripeva slovenske pesmi.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.