Search
Close this search box.

Odpira se Dežela zabave. Rezervirajte otroku nepozaben rojstni dan v naravi

12. aprila se v okolici Velenja odpira nov prostor za praznovanja otroških rojstnih dni. DEŽELA ZABAVE - kjer se zabava nikoli ne konča.

Je vaš otrok naveličan praznovanja rojstnega dne v zaprtih prostorih? Praznuje lahko v Deželi zabave, kjer se bodo s prijatelji lahko zabavali na kar 6000 m².

Na voljo bodo imeli poligon, kjer bodo lahko preizkusili svoje spretnosti. Podali se bodo na lov za skritim zakladom in se preizkusili v streljanju na tarče. V vročih dnevih pa se bodo lahko ohladili z vodnimi pištolami. V Deželi zabave jih čaka tudi igrišče za nogomet, odbojko, kroket, badminton in trampolini. Lahko se bodo igrali z velikimi dominami, risali, slikali, vrteli hulahop obroče, podirali keglje in počeli še veliko zabavnih reči.

Poskrbljeno bo tudi za hrano, pijačo, prigrizke in pribor. Na voljo pa imajo tudi kurišče, kjer si bodo spekli hrustljavo koruzo. Za vse to pa bosta poskrbeli dve animatorki.

Pohitite in svojemu otroku rezervirajte praznovanje rojstnega dne v naravi. Rezervacije sprejemajo na telefon 070 633 032. Izbirate lahko med tremi paketi praznovanja. Ob potrditvi rezervacije pa boste na mail prejeli tudi izdelana vabila.

Cenik in ostale informacije so dostopne na FB strani DEŽELA ZABAVE.

Dogodki

12. aprila se v okolici Velenja odpira nov prostor za praznovanja otroških rojstnih dni. DEŽELA ZABAVE - kjer se zabava nikoli ne konča.