Nsi

Mojca Erjavec: Rezultat nedeljskih volitev je dobra popotnica za jesenske lokalne volitve

V NSi so z volilnim rezultatom zelo zadovoljni. “Na olimpijskih igrah smo osvojili želeno medaljo,” je včeraj dejal predsednik stranke Matej Tonin. Z rezultatom pa je zadovoljna tudi koroška kandidatka za poslanko iz vrst NSi Mojca Erjavec, ki se ji sicer ni uspela prebiti v državni zbor, vendar kot pravi, je to “dobra popotnica za jesenske lokalne volitve”.

Preberi »

Volilni avtobus NSi se je ustavil tudi na Koroškem (FOTO)

Z volilnim avtobusom NSi je na poti po Sloveniji mlada ekipa NSi, ki skupaj s kandidati na volitvah v državni zbor vsak dan med ljudmi predstavljajo vizijo NSi za boljšo Slovenijo. Danes so jo predstavljali na Koroškem, kjer so se jim pridružili tudi vsi trije koroški kandidati za poslance na letošnjih državnozborskih volitvah.

Preberi »

Dalja Pečovnik »Črna je dober zgled socialnega vključevanja. Vsi krajani namreč z ogromno spoštovanja sprejemajo naše uporabnike” (VIDEO)

Danes so v stranki NSi skupaj z ministrom za delo Janezom Ciglerjem Kraljem, direktorico Centra za usposabljanje, delo in varstvo Črna na Koroškem Daljo Pečovnik, predsednikom ZDUS Janezom Sušnikom in strokovnim sodelavcem Skupnosti socialnih zavodov Slovenije Markom Žulo pogovor o pogojih za dostojno starost in dolgotrajni oskrbi.

Preberi »

Janševi vladi nasprotuje več kot 60 odstotkov vprašanih

Delo vlade podpira 28,3 odstotka vprašanih, nasprotuje ji 62,2 odstotka, kaže anketa, ki jo je za POP TV opravila agencija Mediana. Največ vprašanih bi volilo SDS, ki v primerjavi z oktobrom beleži upad podpore. Na vrhu najbolj priljubljenih politikov ostaja evropska poslanka NSi Ljudmila Novak.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.