Mojca Erjavec: Rezultat nedeljskih volitev je dobra popotnica za jesenske lokalne volitve

V NSi so z volilnim rezultatom zelo zadovoljni. "Na olimpijskih igrah smo osvojili želeno medaljo," je včeraj dejal predsednik stranke Matej Tonin. Z rezultatom pa je zadovoljna tudi koroška kandidatka za poslanko iz vrst NSi Mojca Erjavec, ki se ji sicer ni uspela prebiti v državni zbor, vendar kot pravi, je to "dobra popotnica za jesenske lokalne volitve".
278954224_5788464184503040_6907524890457668505_n

“Iskrena hvala vsem volivcem, ki so mi izkazali zaupanje in nagradili dobro delo preteklih let. Hkrati čestitke Janiju Predniku za ponovno izvolitev ter vsem protikandidatom za trud in pogum,” je v izjavi za Koroške Novice sporočila Ravenčanka Mojca Erjavec.

Z rezultatom sem zadovoljna, saj je primerljiv z dosežkom stranke NSi na državni ravni. Svoj rezultat na državnozborskih volitvah l. 2018 sem izboljšala za več kot 300 glasov in skoraj 2 odstotni točki. To je dobra popotnica za jesenske lokalne volitve,” je dejala in se zahvalila tudi vsem prostovoljcem in sodelavcem ter družini za podporo pri kampanji.

Na vprašanje, ali se bo podala v boj za županski stolček, je odvrnila:Na lokalne volitve grem s pomlajeno ekipo in programom, ki bo poskrbel za nov zagon Raven. O županski kandidaturi dokončne odločitve še nisem sprejela, odločilno bo, kakšen bo občutek na terenu in želje volivcev.”

Moja prizadevanja se nadaljujejo, vračam se nazaj na mesto vodje kabineta ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Še naprej se bom zavzemala za podporo družinam in ranljivim skupinam ter za solidarnost v naši družbi,” je še povedala Mojca Erjavec.

Pri tem naj še omenimo, da po večini preštetih glasov kaže, da je za NSi glasovalo približno sedem odstotkov volivcev, kar ji v novem sklicu DZ prinaša osem poslancev.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
zare
zare
25. aprila, 2022 9:46

Pri Mojci Erjavec pa vse kaže, da je sforsirana.
Ljudi bolj zanima mnenje prvouvrščene, recimo Svoboda Mojce Kert, se vam ne zdi?

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.