Search
Close this search box.

natečaj

Slovenjgradčanka Katja Kotnik med zmagovalci za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih

Mladinski svet Slovenije (MSS), krovno združenje nacionalnih mladinskih organizacij, je letos že štirinajstič zaporedoma razpisal natečaj MSS nagrada za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih za preteklo leto. Organizatorji natečaja so dobitnike nagrade MSS za leto 2022 razglasili na zaključni podelitvi, ki je potekala v petek, 14. aprila, ob 13. uri v veliki dvorani Ministrstva za vzgojo in izobraževanje v Ljubljani.

Preberi »

Časopis Flegma Gimnazije Ravne najboljši na natečaju “Mi mladi smo kjut”

Na 36. Roševih dnevih, ki bodo v organizaciji Javnega sklada za kulturne dejavnosti (JSKD) v Celju potekali 29. marca, se bo na enodnevni literarni delavnici z naslovom Resno neresni: z igro do ustvarjalnosti pod vodstvom sodobne mladinske pisateljice Neli Kodrič Filipić družilo dvajset mladih piscev in pisk, izbranih na literarnem natečaju.

Preberi »

Priznanje Mega 2022, pod geslom “Vsi zmagujemo, ko sodelujemo”, prejelo 18 delodajalcev

Na novinarski konferenci so bili predstavljeni rezultati triletnega projekta Vsi zmagujemo, ko sodelujemo, ki ga sofinancirata Republika Slovenija preko Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Ob tem je bilo razglašenih 18 delodajalcev, ki so sodelovali na jesenskem natečaju in za svoje dobre prakse medgeneracijskega sodelovanja v delovnem okolju prejmejo priznanje MEGA 2022.

Preberi »

Dogodki