Search
Close this search box.

Glasujte za  Zamaškonjama, ki so ga izdelali otroci vrtca Slovenj Gradec

V sodelovanju s podjetjem Office&More poteka projekt Zamaškonjam, s katerim povezujejo dobrodelnost in skrb za okolje.

Otroci Vzgojno varstvenega zavoda Slovenj Gradec so se vključili v projekt Zamaškonjam, kjer prijavljene osnovne šole, šole za otroke s posebnimi potrebami in vrtci tekmujejo med seboj v izdelavi Zamaškonjamaposebnega zbiralnika za odpadne plastične pokrovčke. Te pokrovčke zbirajo kot donacijo za Društvo Vesele nogice, ki bo donacijo namenilo svojim članom, osebam z motnjami v razvoju, ki potrebujejo pomoč za nakupe različne opreme, ki jim olajša vsakodnevno življenje.

Zdaj pa otroci Vzgojno varstvenega zavoda Slovenj Gradec potrebujejo našo pomoč! Njihov Zamaškonjam se je namreč uvrstil med dvajsetih najboljših, ki jih je izbrala strokovna komisija, od več kot 400 sodelujočih oddelkov s cele Slovenije.

Zamaškonjam, ki so ga ustvarili otroci VVZ Slovenj Gradec

V zaključnem dejanju pa potrebujejo za zmago čim več glasov, da bi se lahko potegovali za eno izmed petih čudovitih nagrad, ki jih bodo prejeli Zamaškonjami z največ všečki.

V glasovanju, ki poteka do 4. aprila 2023 ob polnoči, lahko sodelujete tudi vi, in sicer na TEJ POVEZAVI. Z všečkom pod fotografijo Zamaškonjama VVZ Slovenj Gradec, boste oddali svoj glas.

Držimo pesti, da koroškemu Zamaškonjamu uspe ugnati tekmece.

Vir: FB Office&More, VVZ Slovenj Gradec

V sodelovanju s podjetjem Office&More poteka projekt Zamaškonjam, s katerim povezujejo dobrodelnost in skrb za okolje.