naliv

Obilne padavine vse do jutranjih ur povzročale preglavice, nekatere ceste zaprte. Tudi za danes napovedani dolgotrajni krajevni nalivi

Obilne padavine so preko noči in vse do jutranjih ur povzročile nekaj preglavic na območjih Regijskih
centrov za obveščanje Ljubljana, Kranj, Trbovlje, Novo mesto, Celje in Brežice, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje. Meteorna voda je zalila stanovanjske in gospodarske objekte, prodajalno in prostore osnovne šole, težave tudi v prometu.

Preberi »

Ponekod v osrednji Sloveniji je promet oviran zaradi močnih neviht. Poplavljenih in zaprtih je tudi več cest

Ponekod v osrednji Sloveniji je promet oviran zaradi močnih neviht. Zaradi vode je promet oviran na severni ljubljanski obvoznici med Kosezami in Zadobrovo, poplavljenih in zaprtih je tudi več cest v Ljubljani, poroča prometnoinformacijski center. Gasilci posredujejo na 64 intervencijah, med katerimi prevladujejo zalite kleti in podrta drevesa.

Preberi »

To je za seboj pustilo nedeljsko neurje na Koroškem. Na območju mislinjske občine za 2 milijona evrov škode (VIDEO in FOTO)

Marsikje na Koroškem so se včeraj razbesnele močnejše nevihte in nalivi, ki so povzročili številne težave prebivalcem. Na Koroškem je bilo na terenu več gasilskih enot, ki so odpravljale posledice obilnega deževja. Kot kaže, je bilo v regiji najhuje na območju Slovenj Gradca in Mislinje. Zaradi naraščanja Mislinje so namreč v Slovenj Gradcu zvečer zatulile celo sirene za opozarjanje na nevarnost.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.