Search
Close this search box.

VIDEO: Izjemno močan naliv z močnim vetrom zajel Koroško

Okoli 22.40 ure je tudi Koroško ponovno zajelo močno neurje. Bralci nas obveščajo o toči, močnem vetru ter hudem nalivu.

Kot so opozarjali vremenoslovci, nam tudi nocoj očitno vreme ni prizaneslo. Bralci nas obveščajo o hudem nalivu, močanem vetru in celo toči.

Tako močno neurje je okoli 22:40 ure zajelo Slovenj Gradec:

Kot smo že poročali, se zahodno od Slovenije nahaja močnejši nevihtni sistem, ki se hitro pomika proti Sloveniji. Zaradi velike verjetnosti debele toče, močnih sunkov vetra in zelo močnih nalivov izdajajo na Agenciji RS za okolje (Arso) za jugozahodno in osrednjo Slovenijo najvišjo, rdečo stopnjo vremenske ogroženosti.

Po podatkih Urada za meteorološko prognozo Agencije RS za okolje se iznad Furlanije-Julijske krajine proti Sloveniji pomika zelo močna nevihta, ki bo v kratkem času dosegla območje Goriških Brd, Nove Gorice in se potem pomikala proti vzhodu oziroma jugovzhodu.

“Najverjetneje bo dosegla tudi osrednjo Slovenijo. Zaradi velike verjetnosti debele toče, močnih sunkov vetra in zelo močnih nalivov izdajajo najvišjo stopnjo vremenske ogroženosti,” so zvečer sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje.

Ste v vaš objektiv ujeli zanimiv posnetek? Pošljite ga nam!

Okoli 22.40 ure je tudi Koroško ponovno zajelo močno neurje. Bralci nas obveščajo o toči, močnem vetru ter hudem nalivu.