Search
Close this search box.

Konec tedna možni tudi močnejši nalivi

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer bo nastalo nekaj ploh in neviht. Jutri bodo krajevne padavine pogostejše.

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo posamezne plohe ali nevihte, ki bodo verjetnejše na severozahodu. Šibka burja na Primorskem bo popoldne večinoma ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31, na Primorskem do 33 °C.

Jutri dopoldne bo večinoma sončno. Sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale v noč. Možni bodo tudi močnejši nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 20, najvišje dnevne od 23 do 29, na Primorskem do 31 °C.

V nedeljo bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. V ponedeljek se bo verjetnost krajevnih padavin nekoliko zmanjšala.

Vremenska slika: Nad srednjo Evropo, vzhodnimi Alpami in severnim Sredozemljem je območje enakomernega zračnega tlaka. Nad naše kraje s šibkimi vzhodnimi vetrovi doteka razmeroma vlažen in topel zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo ob severnem Jadranu sončno, v Kvarnerju bo še pihala šibka burja. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo nastale posamezne plohe in nevihte. Jutri bo dopoldne dokaj sončno, popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno s pogostejšimi plohami in nevihtami.

Vir: ARSO

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne in zvečer bo nastalo nekaj ploh in neviht. Jutri bodo krajevne padavine pogostejše.