kolo

Policisti na Ravnah obravnavali tatvino kolesa

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 753 klicev občanov. 212 klicev je bilo interventnih, 4 nujni. 56 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 80 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Črnjanska županja se je odzvala na pomoč fantu, ki so mu ukradli kolo. Podarila mu ga bo občina

Pred dobro uro je po Facebooku zaokrožila prošnja za pomoč mlademu fantu, ki so mu v Črni na Koroškem ukradli kolo, ki ga nujno potrebuje za prevoz do avtobusne postaje, od koder se v šolo vozi z avtobusom. Uporabnica Facebooka, Katja Gole, se je z zapisom nagovorila javnost, da bi za fanta našli drugo kolo. Rešitev zanj pa se je, kot kaže, že našla.

Preberi »

S kolesi po Koroški in širše tudi letos ob podpori vlaka in avtobusa

V podporo vse bolj priljubljenemu kolesarjenju so pristojni tudi letos uredili javne prevoze za kolesarje po Koroški in širše. Med Velenjem in Labotom ob koncih tedna vozi Štrekna bus, po koroški železniški progi pa vlak, ki v preurejenih vagonih sprejema tudi kolesa. Letos vozi ob sobotah in v nedeljo, 15. avgusta, a do Pliberka samo še danes.

Preberi »

Voznik skupine vozil nevarno blago prevažal brez enega kolesa na vozilu

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj dopoldne, pri izvajanju nadzora in kontrole cestnega prometa na Šaleški cesti v Velenju, ustavili voznika skupine vozil v sestavi vlečnega in priklopnega vozila, ki je prevažal nevarno blago po določilih Evropskega sporazuma o mednarodnem cestnem prevozu nevarnega blaga.

Preberi »
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.