hofer

Hofer za zaposlene uvaja inflacijski bonus

Ob višji stopnji inflacije pri HOFERju s številnimi ukrepi stopajo naproti kupcem in tako sledijo svoji zavezi ponujati izdelke najboljše kakovosti po najboljši ceni. Hkrati uvajajo tudi inflacijski bonus v neto vrednosti 200 evrov, ki ga bodo prejeli vse HOFERjeve sodelavke in sodelavci.

Preberi »

Z nakupom jabolk podprimo tabor, ki uči otroke zdravih življenskih navad

Redno gibanje in uravnotežena prehrana sta še posebej pomembna pri otrocih, saj vplivata na njihov celostni razvoj. Zadnje ugotovitve nacionalnega sistema Športnovzgojni karton (ŠVK) kažejo, da so se od začetka epidemije covida-19 poslabšale vse gibalne sposobnosti otrok, delež otrok z debelostjo v Sloveniji pa se je povečal za 30 odstotkov.

Preberi »

Hofer tudi v 2022 stopa z visokim dvigom plač: V treh letih prodajalkam in prodajalcem več kot 30-% zvišanje plačila

Pri HOFERju so tudi letos s 1. januarjem svojim sodelavkam in sodelavcem že tradicionalno dvignili plače– v prodaji in logistiki za kar 6,9 %. Večino zaposlenih predstavljajo sodelavke in sodelavci v prodaji, kisedaj za 30 ur/teden (povprečni faktor ur v trgovinah HOFER) prejmejo1.372,50€ bruto, s čimer njihovo plačilo za kar 27,7 % presega slovensko minimalno plačo za 40 ur/teden. V zadnjih treh letih se jeplačilo HOFERjeve prodajalke oz. prodajalca povišalo za več kot 30 %. Tudi letos pa bodo prejeli regres v višini 1.700 €.

Preberi »

Podarite HOFERjeve Nasmeškotke in pričarajte tri nasmehe hkrati

Lepe trenutke je lepo deliti. Za čim več nasmejanih trenutkov v prazničnem času lahko tudi letos poskrbite tako, da podarite Nasmeškotek, dobrodelni piškotek, ki že peto leto zapored riše nasmehe na obrazih otrok v stiski pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Z osebnim posvetilom ga lahko podarite svojim najbližjim, sredstva od prodaje pa bodo pri HOFERju namenili dijakom iz socialno šibkejših družin za kritje oskrbnin v dijaških domovih.

Preberi »