hofer

Odpoklic izdelka Andraževa klobasa Ave

Trgovina Hofer je iz prodaje odpoklicala izdelek Andraževa klobasa Ave (200 g), ki ga dobavlja podjetje Panvita Mir, saj je bila pri enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovljena prisotnost bakterije listerije.

Preberi »

Odpoklic polžkov, 500g

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek polžki, 500 g, ki ga dobavlja podjetje Glaseritalia GmbH. Izdelka ne uporabljajte več, saj je med transportom v posameznih primerih prišlo do kontaminacije s škodljivci, so sporočili iz omenjenega podjetja.

Preberi »

Hofer z novim zaposlitvenim modelom

S septembrom pri HOFERju uvajajo nov zaposlitveni model »HOFER (po)polni delovni čas«, ki bo omogočil zaposlitev za polni delovni čas z dogovorjeno krajšo delovno obveznostjo. Sodelavke in sodelavci v prodaji ter logistiki, ki so trenutno večinsko zaposleni za krajši delovni čas (povprečno za 30 ur/teden), se bodo lahko po novem modelu zaposlili za polni delovni čas (40 ur/teden), od tega pa bodo povprečno kar 10 ur tedensko prosti in čas preživeli z družino ali ob drugih prostočasnih aktivnostih. Ob tem jim bodo pripadale vse pravice zaposlitve za polni delovni čas, pripadal jim bo tudi polni regres, ki je v letu 2020 pri HOFERju znašal 1700 evrov.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun