hitrost

Motorist pri omejitvi hitrosti 50km/h vozil 120 km/h

Včeraj dopoldne so na celotnem območju naše policijske uprave izvedli krajši namenski nadzor cestnega prometa, s poudarkom na vožnji motoristov, mopedistov in kolesarjev, prekoračitvah hitrosti, telefoniranja med vožnjo ter neupoštevanja rdeče luči na semaforjih.

Preberi »

Skozi Pako pri Velenju 101 km/h

Policisti so v petek v Paki pri Velenju odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo vozniku osebnega avtomobila, ki je pri omejitvi hitrosti 50 kilometrov

Preberi »

Policisti bodo spet prežali na prehitre voznike

Neprilagojena hitrost je še vedno med najpogostejšimi vzroki za prometne nesreče z najhujšimi posledicami. Agencija za varnost prometa v sodelovanju s policijo zato v ponedeljek začenja drugo od treh letošnjih nacionalnih preventivnih akcij Hitrost, ki bo potekala do prihodnje nedelje. V tem času bodo policisti izvajali poostrene nadzore hitrosti.

Preberi »

Policijsko poročilo, 3. 2. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v 24. urah prejeli 274 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 23 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

Preberi »

Dogodki

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.