Search
Close this search box.

gradnja

V slovenjgraški občini bodo na voljo nova zemljišča v poslovni coni v Pamečah

Slovenjgraški mestni svetniki so minuli teden na seji potrdili občinski podrobni prostorski načrt za del poslovne cone v Pamečah, ki je že več kot leto dni komunalno urejen, a zaradi dolgotrajnega postopka spreminjanja občinskega prostorskega načrta še ni bil “aktiviran”. Povpraševanje po zemljiščih je veliko, pravi župan Tilen Klugler.

Preberi »

Ytong – idealen material za prenovo doma. Hitro in enostavno

Vsak dom bo slej kot prej potreboval manj ali bolj zahtevno osvežitev. Najpogosteje se za prenovo odločimo zaradi spremenjenih potreb stanovalcev, včasih pa želimo ali moramo dom obnoviti zaradi dotrajanosti ter zunanjih dejavnikov, kot so na primer veliki stroški vzdrževanja. Največji posegi pri prenovi so ponavadi gradnja dozidav in nadzidav stavb.

Preberi »

Velika donacija za gasilce na Prevaljah, nadaljuje pa se tudi gradnja vodovoda

Iz smeri Mežice proti Prevaljam se nadaljuje gradnja vodovoda, ki bo po ujmi zagotovil pitno vodo za več kot 10.000 občanov Prevalj in Raven na Koroškem. Zaradi gradnje bo po napovedih do sobote večji del dneva zaprta cesta od odcepa za Šentanel do Petrola na Prevaljah. Medtem so se na Prevaljah razveselili napovedane donacije za gasilce.

Preberi »