delavnice

Evropsko leto mladih tokrat s temo: Kaj lahko storimo v boju proti podnebnim spremembam (FOTO)

V evropskem letu mladih Mladinska mreža MaMa v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji in enajstimi mladinskimi centri po vsej Sloveniji prireja dogodke s katerimi želi uresničevati podporo mladim. Prvi od enajstih dogodkov z naslovom Kaj lahko storimo v boju proti podnebnim spremembam?, se je odvil 23. maja, v sodelovanju z Mladinskim centrom Dravograd.

Preberi »

Okoli 1200 mladih nadobudnežev in njihovih staršev uživalo na največjem otroškem športno-rekreativnem tekaškem dogajanju na Koroškem (FOTO)

Tretja sobota v maju je znova združila okoli 1200 mladih nadobudnežev in njihovih staršev na največjem otroškem športno-rekreativnem tekaškem dogajanju na Koroškem. Ekipa Malčkovega športa je na tradicionalnem Malčkovem teku v Grajskem parku na Ravna na Koroškem najmlajšim pripravila tudi različne zabavne in ustvarjalne aktivnosti, nekoliko starejši otroci pa so lahko spoznali sledi, ki vodijo do Modrega volka.

Preberi »

Prihajajoča sobota bo na Koroškem v znamenju otroškega teka

Prihajajoča majska sobota bo združila otroke in mlade družine, ki rade tečejo ter se gibajo v naravi, saj bo ekipa Malčkovega športa na Ravnah na Koroškem organizirala že 13. Malčkov tek. V športnem parku DTK se bodo se bodo malčki lahko preizkusili v teku, kjer bodo premagovali razdalji 250 in 500 metrov. Brezplačni rekreativni dogodek, ki spodbuja najmlajše h gibanju in aktivnemu preživljanju prostega časa, se bo pričel ob 11. uri, športno dogajanje pa bodo dopolnjevale ustvarjalne in kreativne delavnice ter napihljiva igrala.

Preberi »