dan za spremembe

V sklopu Dneva za spremembe na tržnico, razstavo ali po flance

V sklopu največje vseslovenske prostovoljne akcije Dan za spremembe, katerega je Slovenska filantropija iniciirala že leta 2010, vas k aktivnostim vabijo tudi v Slovenj Gradcu, kjer aktivnosti nastajajo pod okriljem Mestne občine Slovenj Gradec, MOCIS-a Centra za izobraževanje odraslih, Zdravstvenega doma Slovenj Gradec, Meškove bukvarne, Ekološkega društva, Spotur-ja in raum AU.

Preberi »

Župan Klugler ob Dnevu za spremembe: Stopimo skupaj in pomagamo osebam, ki so osamljene

Slovenska filantropija že dvanajsto leto organizira prostovoljsko akcijo Dan za spremembe, z letošnjim sloganom Premagajmo osamljenost. Povezati želijo ljudi po Sloveniji, s poudarkom na prostovoljski pomoči k premagovanju osamljenosti. Akcije bodo delno potekale na spletu, aktivnosti v živo pa bodo izvajali do konca aprila. Akciji se pridružuje tudi slovenjgraška občina.

Preberi »

Premagajmo osamljenost: Vseslovenska prostovoljska akcija tudi na Koroškem

10. aprila 2021 se bo pričela vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti in ustvarjanju priložnosti, da se čisto vsak lahko preizkusi v vlogi prostovoljke ali prostovoljca. V organizaciji Slovenske filantropije bo že dvanajsto leto zapored povezala številne akterje po celi Sloveniji, letos še posebej z namenom prostovoljskega prispevka k premagovanju osamljenosti. Zaradi ukrepov bodo akcije delno potekale na spletu, aktivnosti v živo pa bodo organizacije izvajale vse do konca meseca aprila.

Preberi »

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.