čiščenje

Kärcher K5 ali Kärcher K7 – katerega izbrati?

Ko govorimo o čiščenju in vzdrževanju doma ter njegove okolice, se lahko vedno zanesemo na visokotlačne čistilce Kärcher. Pri izbiri modela je ključnega pomena kaj in kako pogosto boste čistili, saj so na voljo različni razredi zmogljivosti.

Preberi »

Garažna vrata v imitaciji lesa – kaj, kako, zakaj?

Siva, srebrna, bela, rjava … Zunanjih izgledov garažnih vrat je ogromno, omejuje jih zgolj vaša domišljija. Ne glede na to, ali je vaš dom odet v rumeno, belo ali sivo barvo, ga boste s pravilno izbiro garažnih vrat lepo dopolnili. V podjetju Hanus so prepričani, da boste našli takšna, ki se bodo neopazno vključila v celostno podobo vašega doma ali drugega objekta in se zlila s fasado oziroma okolico.

Preberi »

Pot na Peco bo v naslednjih tednih ovirana

Na površju Pece je septembra letos predvideno odstranjevanje zarasti (ruševja) z namenom ohranitve in obnovitve habitata visokogorskih travišč z redkimi in zavarovanimi rastlinskimi vrstami ter habitata koconogih kur (divjega petelina, ruševca in belke).

Preberi »

Po čiščenju talnega gretja do toplejšega doma in manjše porabe električne energije

Ob visokih cenah ogrevanja se pogosto sprašujemo, kaj vse še lahko naredimo, da ne bo toliko trpel družinski proračun, da bi zmanjšali stroške kurjave in bi nam bilo v teh mrzlih zimskih dneh še vedno dovolj toplo. Kot pravijo v podjetju Cev sanacija, je talno ogrevanje zagotovo eno izmed najboljših načinov prenosa toplote od vira v prostor, vendar pod pogojem, da je pravilno načrtovano in kakovostno vgrajeno ter tudi redno vzdrževano oziroma očiščeno.

Preberi »

Izgradnja čistilne naprave na Prevaljah

Na Prevaljah je predvidena gradnja zaprte čistilne naprave. Centralna čistilna naprava bo namenjena čiščenju komunalne odpadne vode naselij Prevalje in Leše ter preostalih krajev občine,

Preberi »

Dogodki