Search
Close this search box.

Ribalec tal Kärcher – poslovite se od klasičnega čiščenja!

Različni stroji za čiščenje nam v več pogledih olajšajo odstranjevanje umazanje. Če pa si želite z zelo malo napora doseči sijoča tla, potem boste to najlažje in najhitreje dosegli z ribalno sesalnim strojem Kärcher. Preverite, zakaj.

Ribalno sesalni stroj Kärcher oziroma ribalec tal je naprava, ki zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja. Z njim se boste poslovili od klasičnega načina čiščenja, saj je posebej razvit za hitro in fleksibilno čiščenje majhnih do srednje velikih površin.

Ribalec tal Kärcher – vsestranski stroj za vse vrste čiščenja

Kärcher je vodilno podjetje na področju čistilne tehnike in vedno znova nam ponuja inovativne rešitve ter najnaprednejše tehnologije – vse z namenom, da nam olajšajo čiščenje različnih vrst površin.

Med njimi so tudi različni ribalno sesalni stroji iz Kärcher profesionalnega programa, ki so idealni za čiščenje manjših poslovnih prostorov, fitnesov, restavracij, trgovin in drugih majhnih do srednje velikih visoko obiskanih prostorov, kjer so potrebe po učinkovitem čiščenju toliko večje.

Ribalec tal Kärcher navdušuje predvsem s svojo praktično uporabo. Kompaktna oblika in izjemno nizka teža omogočata enostavno čiščenje in sesanje praktično vseh vrst površin, od naravnega ali umetnega kamna, do epoksidne smole, linoleja ali PVC materialov.

Vse, kar morate storiti je, da pred tem posesate tla, nato pa jih z ribalcem tal očistite in hkrati tudi posesate odvečno vodo.

Delovanje ribalca tal Kärcher

Tako enostavna kot je uporaba ribalca tal Kärcher, pa je enostavno tudi njegovo delovanje. Stroj poganja zmogljiva litij-ionska baterija, ki se lahko polni. Ribalec tal ima na spodnjem delu vrtljivo krtačo, ki omogoča učinkovito odstranjevanje najbolj trdovratne umazanije, medtem ko stroj potiskate v smeri naprej ali vzvratno.

Ribalec tal ima skrbno načrtovan in zelo preprost način upravljanja z barvno kodiranimi krmilnimi elementi. Vrtljiva krtača na spodnjem delu vam na ta način omogoča odstranjevanje umazanije, ne da bi morali dodatno drgniti tla. V istem koraku pa naprava posesa tudi vso odvečno vodo, zato je očiščena površina hitreje suha in ni nobene potrebe po dodatnem brisanju tal.

Popolne rezultate čiščenja pa boste dosegli v kombinaciji z uporabo ustreznega čistilnega sredstva. Priporočamo zmogljivo Kärcherjevo čistilo za tla RM 69, s katerim boste brez težav odstranili najbolj trdovratno umazanijo, kot so maščobe, saje in razna olja, tla pa bodo po čiščenju tudi sijoča.

Zakaj izbrati ribalno sesalni stroj Kärcher?

Talne površine, po katerih vsakodnevno hodi veliko število ljudi, vsekakor zahtevajo redno čiščenje. In če ob tem pomislimo, koliko truda in energije je potrebnega, če se tega lotimo s krpo in vedrom vode, je popolnoma jasno, da nam ribalec tal Kärcher močno olajša delo.

Vendar pa to ni edina njegova prednost. Ribalno sesalni stroj nam nudi tudi številne druge prednosti, ki jih s klasičnim načinom nikakor ne moremo doseči. Pa si poglejmo, katere so to.

  • Prihranek časa: Čiščenje tal običajno predstavlja kar 80 % delovnega časa čistilnega osebja, zato je pomembno, da imamo za takšno opravilo zmogljivo opremo. V primerjavi s klasičnim čiščenjem, je z ribalcem tal delo opravljeno najmanj 5-krat hitreje, kar pomeni, da boste deležni ogromnega prihranka časa.
  • Čiščenje z manj napora: Čiščenje z ribalcem tal zahteva bistveno manj fizičnega napora kot ga je potrebno za klasično čiščenje. Glede na to, da površine ni potrebno dodatno drgniti, ribalec tal pa v enem koraku tudi posesa odvečno vodo, je popolnoma jasno, da je takšen način čiščenja veliko bolj udoben.
  • Bleščeči rezultati čiščenja: S klasičnim načinom čiščenja nikoli ne morete doseči takšne stopnje čistoče kot vam jo omogoča ribalec tal. Njegova vrtljiva krtača in zmogljivo čistilo za tla bosta poskrbela za učinkovito odstranjevanje najbolj trdovratne umazanije in sijoče rezultate čiščenja.
  • Enostavna uporaba: Ribalec tal je izjemno enostaven za uporabo. Glede na to, da gre za baterijsko napravo, je zelo majhna verjetnost spotikanja ob kabel. Z njim pa lahko čistite praktično v vse smeri.
  • Energetska učinkovitost: Ribalec tal pa je tudi energetsko učinkovita naprava. Poleg prihranka časa, pomaga tudi pri varčevanju z vodo. Stroški čiščenja pa so manjši tudi zaradi daljših intervalov čiščenja in manjše porabe čistilnih sredstev.
  • Vsestranska uporabnost: Zaradi svoje kompaktne oblike je ribalec tal zelo okreten in prilagodljiv, zato ga lahko uporabite na vseh majhnih do srednje velikih površinah. Ne glede na to, ali gre za naravni ali umetni kamen, epoksidno smolo, linolej ali PBC material, boste z ribalcem tal brez težav očistili vse vrste umazanije.

Ali se želite posloviti od klasičnega načina čiščenja? Potem izberite ribalec tal Kärcher, ki je odlična rešitev za vse majhne do srednje velike prostore, kjer so potrebe po čiščenju večje.

Različni stroji za čiščenje nam v več pogledih olajšajo odstranjevanje umazanje. Če pa si želite z zelo malo napora doseči sijoča tla, potem boste to najlažje in najhitreje dosegli z ribalno sesalnim strojem Kärcher. Preverite, zakaj.