Search
Close this search box.

božičkovo domovanje

Božičkovo domovanje v Črni na Koroškem vas v svojo družbo vabi tudi ta konec tedna

Črna na Koroškem v teh prazničnih dneh sije bolj kot kadarkoli do zdaj. Čaroben utrip v vas olimpijcev je povrnilo pestro dogajanje, ki so ga v teh dneh veselega decembra pripravili za vse obiskovalce. Izkoristite odlično priložnost za srečanje s pravim Božičkom in mu zaupajte svoje najbolj skrite želje. To so storili že mnogi, čaka vas vse do sobote, 23. decembra 2023.

Preberi »

Pravljično dogajanje v Črni na Koroškem se nadaljuje

Dogajanje v Črni na Koroškem je že v polnem zamahu. Otvoritveni vikend je bil več kot uspešen, saj se je domovanje Dobrega moža prelevilo v prav posebno pravljično okrašeno vasico. V tem kraju na Koroškem, ki so ga dodobra prizadele avgustovske poplave, so tamkajšnji prebivalci pripravili številne brezplačne dogodke in aktivnosti za obiskovalce, ki želijo biti del prave praznične izkušnje ter podpreti domačine po težkem letu.

Preberi »

Črna, kraj dobrih zgodb: Praznično vzdušje kot še nikoli

Na današnji novinarski konferenci, ki je potekala z namenom, da po tem, ko se je o Črni na Koroškem v preteklih mesecih poročalo predvsem v luči poplav, kraj na naslovnice ponovno postavimo z dobro zgodbo. Z zgodbo, ki nakazuje močno voljo in dobra dela, ki so bila v tem času postorjena ter pozitivnim pogledom v prihodnost. Nobenega dvoma ni, da je ta za Črno svetla, na kar nakazuje tudi praznično dogajanje in vzdušje, ki se je te dni v kraju že pričelo – še bolj srčno in povezano kot v letih poprej.

Preberi »

Odštevamo dneve do otvoritve Božičkovega domovanja v Črni na Koroškem

Domovanje dobrega moža se letos s Severnega tečaja seli v majhen kraj z velikim srcem – Črno na Koroškem. Ob številnih brezplačnih dogodkih in aktivnostih, ki so jih z ljubeznijo za vas pripravili domačini in drugi prostovoljci, se boste lahko ob nakupu vstopnice srečali tudi s pravim Božičkom in mu zaupali svoje skrite želje. Otvoritev dogajanja se bo zgodila ta petek, ob 17. uri. Zabavali vas bodo Rok BQL, Nika Zorjan in Lina Rahne. Se vidimo!

Preberi »

Dogodki