Search
Close this search box.

FOTO: Božičkovo domovanje v Črni na Koroškem zaživelo v vsem svojem sijaju

Magično je bilo prizorišče v Črni na Koroškem pretekli konec tedna. Veliko se je dogajalo za vse generacije, še posebej pa so na svoj račun prišli najmlajši. Novi teden - prinaša tudi novo dogajanje. Božiček vas pričakuje in vabi v svojo družbo. Naj vas prevzame čarobnost najlepšega meseca v letu.

Že petkova otvoritev je nakazala, da bo tokratni december odet v pravljično decembrsko podobo in da bo Črnjanom in Črnjankam povrnil veselje, optimizem in upanje. V soboto, 9. decembra 2023, pa je dlani in pete grel Dejan Dogaja, ki vselej poskrbi za nepozabno zabavo in tako je bilo tudi tokrat.

Že v nedeljo, 10. decembra 2023, pa sta najmlajše razveseljevali Damjana Urh in Romana Kranjčan, ki sta navduševali na prireditvenem prostoru pred KD Črna na Koroškem.

Najlepše zgodbe pa pišejo srečanja s pravim Božičkom, ki si je dom tokrat uredil v Črjanskem raju in v Božičkovem domovanju je res čarobno. Otroci ga dih jemajoče opazujejo, medtem, ko jih nagovori, se z njimi fotografira, jim kaj podari … Svoje najbolj skrite želje, pa mu lahko prišepnejo na uho. Pravljično domovanje piše srečo v srcih ljudi in čara iskrice v iskrenih otroških očeh. Prizori, ki pogrejejo dušo. Mar obstaja več?

Najlepša Božična pravljica letošnjega leta pa se bo v Črni na Koroškem odvijala še vse do sobote, 23. decembra 2023. Preverite res pester program, ki so ga organizatorji pripravili za vas:

V torek, 12. 12. 2023:

Ob 17. uri, Pohod z lučkami planinske skupine OŠ Črna na Koroškem, Vrtca Kralj Matjaž in CUDV Črna – skupaj s starši, Mušenik

V sredo, 13. 12. 2023:

Ob 10. uri, Čarodej Andrej – novoletna predstava za otroke Vrtca Kralj Matjaž Črni, v KD Črna na Koroškem.

Ob 18. uri, Topel žarek – Črna ni temna, igra “KRHKOST” s spremljevalnim programom, Kulturni dom Črna

V petek, 15. 12. 2023

Ob 17. uri, Trkaj in repki, prireditveni prostor KD Črna na Koroškem

V soboto, 16. 12. 2023:

Ob 15.30 uri, Ivan Mitrevski, pred KD Črna na Koroškem

Ob 16.30 uri, RIBIČ PEPE, pred KD Črna na Koroškem

Ob 16.30 uri, Sprejem udeležencev pohoda Čez goro k očetu, center Črne na Koroškem

Ob 18. uri, zabava s Ansambel FEHTARJI, pred KD Črna na Koroškem

V nedeljo, 17. 12. 2023:

Ob 15. uri, Božičkov dan za objem, pred KD Črna na Koroškem

Ob 15. uri, nastop kantavtorja Adija Smolarja, pred KD Črna na Koroškem

Ob 15.15 uri, Ajda Rooss pripoveduje Bobek in Bračica (Anja Štefan), pred KD Črna na Koroškem

Ob 16. uri, Zimski kosci, pred KD Črna na Koroškem

Ob 16.45 uri, Janja Vidmar, pred KD Črna na Koroškem

Ob 17.30 uri, Lina Rahne in VSG, pred KD Črna na Koroškem

Preostali program preverite TUKAJ.

Lepo vabljeni, da najbolj veseli mesec v letu, preživite v vasi olimpijcev, ki je odeta v pravljično snežno podobo, da ji povrnemo sijaj, ki si ga zasluži. Dobrodošli!

Dogodki

Magično je bilo prizorišče v Črni na Koroškem pretekli konec tedna. Veliko se je dogajalo za vse generacije, še posebej pa so na svoj račun prišli najmlajši. Novi teden - prinaša tudi novo dogajanje. Božiček vas pričakuje in vabi v svojo družbo. Naj vas prevzame čarobnost najlepšega meseca v letu.