Search
Close this search box.

Žgankarija: V soboto bo na mežiški tržnici dišalo po domačih žgancih in kislem mleku (VIDEO)

Medgeneracijski center Mežica in Občina Mežica nadaljujeta s spodbujanjem zdravega načina življenja in vas vabita na “domač froštik na vasi”…

Na Žgankariji, kot so poimenovali prireditev, ki bo potekala na mežiški tržnici v soboto, 21. 9. 2019, s pričetkom ob 9. uri bo zdrav zajtrk pripravljalo več kuharskih skupin iz Mežice in širše okolice. Še vedno pa se jim lahko pri pripravi okusnega zajtrka pridružite tudi vi s svojo ekipo.

VIDEO: Župan Občine Mežica Dušan Krebel o prvi Žgankariji v Mežici

[aiovg_video id=97425]

Preberite tudi: Mežiški župan ob 3. Dnevu zdravja: “S preventivnimi dogodki bomo še naprej krepili naše zdravje” (VIDEO in FOTO)

Vsi ostali, ki pa se ne boste odločili za kuhanje in pripravo jedi, pa vabljeni, da ob domačih žgancih in kislem mleku preživite prijetno dopoldne na mežiški tržnici, kje boste lahko uživali tudi v pestrem kulturnem programu.  

Na prireditvi bodo med drugim nastopili in poskrbeli za prijetno vzdušje Mežiški frajtonarji, brata Šepul, otroci iz mežiškega vrtca, učenci Osnovne šole Mežica, Pevska skupina Gorna in članice pevskega zbora DK Mežiške doline Vesele kmetice.

Dogodki