Search
Close this search box.

Znane podrobnosti silovitega trčenja v Bukovski vasi

Kot smo že poročali, se je včeraj nekaj minut pred 15. uro izven naselja Bukovska vas zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo šest oseb. S Policijske uprave Celje so zdaj sporočili podrobnosti.

Zaradi ogleda in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta nekaj manj kot dve uri zaprta za ves promet, slabo uro pa je promet potekal izmenično enosmerno.

PREBERITE TUDI: Dravograd: Šest poškodovanih oseb so prepeljali v SB Slovenj Gradec

Do prometne nesreče je prišlo, ko je 18-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca proti Dravogradu, prehiteval vozilo. Ker hitrosti in načina vožnje ni prilagodil razmeram na vozišču, je začelo njegovo vozilo zanašati in je silovito čelno trčilo v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljal 49-letni voznik.

V trčenju sta se hudo poškodovali sopotnici v vozilu 49-letnega voznika stari 21 in 42 let. Oba voznika ter 18-letni sopotnik v povzročiteljevem vozilu in 15-letna sopotnica 49-letnega voznika pa lažje. Zaradi povzročitve prometne nesreče bodo18-letnega povzročitelja kazensko ovadili.

Vir: PU Celje

Dogodki