Dravograd: Šest poškodovanih oseb so prepeljali v SB Slovenj Gradec

Kot smo že poročali, je prišlo v popoldanskih urah do prometne nesreče na relaciji Slovenj Gradec - Dravograd. Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje se je v nesreči, ki se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, poškodovalo šest oseb.
109972068_302823740764159_8265469235947170470_n

Ob 14.58 sta v naselju Bukovska vas, v občini Dravograd, trčili osebni vozili. Posredovali so poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem in gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, cestišče posuli z vpojnimi sredstvi ter pomagali pri oskrbi in prenosu poškodovanih oseb do reševalnih vozil.

V nesreči je bilo poškodovanih šest oseb., ki so bile z reševalnimi vozili ZRC Koroške – enot NMP Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec in Radlje ob Dravi prepeljane v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, še poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Pri tem naj spomnimo, da so za naš medij, nekaj po 16. uri, na PU Celje potrdili, da je prišlo do čelnega trčenja dveh osebnih vozil in da gre nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Uradno poročilo policije še čakamo.

Vir: SPIN, PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije