Search
Close this search box.

OK Fužinar napredoval v prvo ligo tudi v mali odbojki

Minuli tekmovalni vikend je Odbojkarskemu klubu (OK) Fužinar Sij Metal Ravne prinesel uvrstitev med najboljše ekipe v mali odbojki.

V soboto dopoldne je v Šoštanju potekal še zadnji krog kvalifikacij za A ligo v kategoriji male odbojke, kjer so igralci OK Fužinar z dvema zmagama nad Šempetrom in Šoštanjem potrdili uvrstitev med elito, kjer nastopa najboljših šest ekip vzhodnega dela Slovenije.

To je še Fužinarjeva druga ekipa, ki bo nastopila v 1. ligi, saj so se tja že uvrstili tudi kadeti. Starejši dečki bodo na drugi strani nastopali v 1. B ligi, kjer prvi dve mesti vodita na zaključni turnir, kamor se v klubu želijo kvalificirati prav z vsemi ekipami.

Prav tako bodo mladinci prihodnjo nedeljo, 23. decembra, nastopili v Kranju na finalnem turnirju, s čimer so prva letošnja ekipa, ki bo poskušala Fužinarju priigrati medaljo v državnem prvenstvu.

Za zaključni turnir mladincev obstaja tudi možnost organizacije avtobusnega prevoza. Vsi zainteresirani se za več informacij in predprijave obrnite na Mitjo Ježa, ki je dosegljiv na telefonsko številko 040/833-611. Cena prevoza znaša okrog 10 €.

Vir: OK Fužinar

Dogodki