Policijsko poročilo, 5. 3. 2019

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 67 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, dveh z lažjimi telesnimi poškodbami in šestnajstih z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so trikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Med podrobnostmi najprej o prometni nesreči. Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Slovenj Gradec

Včeraj, okoli poldneva, so policisti na Celjski cesti v Slovenj Gradcu obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je poškodoval 54-letni pešec. Vanj je na prehodu za pešce trčila 24-letna voznica, ki je vozila iz smeri Podgorske ceste proti Šmartnem. Pešec se je v trčenju huje poškodoval.

Požar – Zeče
Včeraj okoli poldneva so bili obveščeni o požaru v Zečah. Zagorelo je v garažnih prostorih, kjer sta domačina opravljala razrez vozila, pri tem pa so iskre kotne brusilke zanetile požar. V požaru, v katerem je nastalo za okoli 15.000 € materialne škode, ni bil nihče poškodovan. V omenjenem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja. Povzročitev splošne nevarnosti. Zaradi požara je bila krajši čas, za ves promet, zaprta regionalna cesta Celje – Slovenske Konjice.

Tatvina – Stopče
V Stopčah pri Grobelnem so obravnavali tatvino. Neznani storilec je v dopoldanskih urah, medtem, ko sta bila lastnika v bližini, vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo in iz dveh denarnic, ukradel gotovino. Ob tej priložnosti znova opozarjamo občane, naj zaklepajo stanovanjske hiše, tudi kadar dela opravljajo v bližnji okolici.

Vlom v stanovanjsko hišo – Prevalje
Na območju Prevalj so včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, pred tem pa poškodoval vhodna vrata, je ukradel nekaj kosov zlatnine.

Vlom v osebno vozilo – Žalec
V Žalcu so sinoči obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz denarnice, ki jo je našel v vozilu, ukradel gotovino.

Tatvine Goriva – Graška Gora, Polzela
Iz dveh delovnih strojev parkiranih na delovišču lokalne ceste Graška gora –  Šmiklavž, je neznani storilec med vikendom ukradel dobrih 300 litrov goriva. Tatvino goriva so obravnavali tudi na Polzeli, kjer jo je neznani storilec, okoli 1000 litrov, ukradel iz rezervoarjev dveh tovornih vozil.

Zasega vozil – Slovenske Konjice, Velenje
V Slovenskih Konjicah so včeraj zasegli osebno vozilo 23-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, v Velenju pa 22-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila