Modrijani: “100 tisoč krat sreča” in velika gasilska veselica na Prevaljah

Medtem ko je videospot za novo pesem Modrijanov, Sreča je v naju, v prvih dneh po izidu presegel 100 tisoč ogledov, so Modrijani te dni že v studiu, kjer snemajo nove skladbe, s katerimi se bodo predstavili tudi 1. junija na veliki gasilski veselici na Prevaljah, kjer bo poskrbljeno tudi za pester spremljevalni program.

Medtem ko je videospot za novo pesem Modrijanov, Sreča je v naju, v prvih dneh po izidu presegel 100 tisoč ogledov, so Modrijani te dni že v studiu, kjer snemajo nove skladbe. Prva naslednja bo spet narodno zabavna, napovedujejo, morebiti pa se znova rodi tudi kakšna pop pesem. Hkrati pa se že veselijo prihajajočih veselic, na katerih bodo nastopili v poletnih mesecih. V njihovi družbi boste lahko uživali in se vrteli po plesišču že 1. junija na veliki gasilski veselici na Prevaljah.

Prvi meseci leta so pri Modrijanih zares delovni. Po odmevni koncertni turneji Modrijani osebno, katere drugi del napovedujejo že za to jesen, nastopajo tudi po šestkrat na teden. Ob tem še ustvarjajo in predstavljajo nove skladbe. Ve se že, da bodo tudi poletje preživeli na številnih odrih po Sloveniji, predvsem na gasilskih veselicah, ki se jih najbolj veselijo.

Na Prevaljah jim boste lahko prisluhnili v soboto, 1. junija 2019, ko člani PGD Prevalje pripravljajo nepozabno gasilsko veselico s pestrim spremljevalnim programom za otroke. Zagotovo pa bodo Modrijani ob tej priložnosti, poleg vseh njihovih odličnih hitov zapeli tudi pesem Sreča je v naju, za katero je njihov pevec Blaž Švab dejal: »Ob pesmi Sreča je v naju nas bogati in osrečuje spoznanje, da če nekaj ustvariš za svojo srečo, kot se je to zgodilo pri tej pesmi, to premore takšno moč, da se deli in množi v srečo drugih ljudi.«

Naslov skladbe: Sreča je v naju. Avtor glasbe: Sergije Lugovski, Peter Oset, Franjo Oset, Blaž Švab. Avtor besedila: Rok Lunaček. Priredba: Žan Serčič. Posneto: PreSoundStudio. Producent: Žan Serčič. Mastering: Janez Križaj. Video produkcija: NoVisuals Productions, Igor Pečoler.

Prevaljski gasilci ob tem dodajajo, da bodo v dopoldanskem času naprej poskrbeli za brezplačne gasilske animacije, pri čemer jim bodo na pomoč priskočili tudi člani društva IKDM Perkmandelc iz Mežice, ki bodo na Prevalje pripeljali svoje veliko napihljivo igralo in nekaj ostalih zanimivosti za otroke. V večernih urah pa se jim bo na razširjenem prireditvenem prostoru pred gasilskim domom na Prevaljah pridružil ansambel MODRIJANI, ki bo prisotne zabaval dolgo v noč.

FOTO: PGD Prevalje

Modrijani pa zrejo že tudi v jesen. Rok Švab je napisal skladbo, ki jo bo Sergije Lugovski predstavil na letošnji Slovenski popevki (tudi pri tej skladbi, kot pri Sreča je v naju, kot avtor besedil sodeluje Rok Lunaček). Jeseni pa bodo Modrijani tudi sporočili, kdaj in kje bo naslednja Noč Modrijanov.

Vir: Založba VOX, PGD Prevalje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije