V Slovenj Gradcu pripravljajo večer hip hop glasbe

Ljubitelji hip hop kulture in vsi, ki se vam "lušta družit in žurat" v dobri družbi, danes vabljeni v Habitat, na Partizansko pot 12 v Slovenj Gradcu.
concert-633110_1920

“V naš naravni HABITAT prihaja veteran slovenske hip hop scene oGEROnal z ekipo SPIZDI. V komercialnem svetu slovenske glasbe ni ravno znana osebnost. Zaradi uličnega pridiha in vulgarnosti v svoji glasbi je posledično bolj v srcih uličnih borcev. V letu 2020 je izdal album NAVLAKA 4.0, ki je bil tudi prvi slovenski hip hop album izdan tudi na gramofonskih ploščah. Zadnja štiri leta je član tričlanske skupine SPIZDI (Gero, KemikAlija in Goko), s katerimi prelivajo svoj vidik na življenje v glasbo. Imajo en EP, ki še ni uradno izšel, se ga pa da dobit povsod, kot single izdaje,” so v vabili zapisali organizatorji dogodka. Vstopnina zanj znaša 3 evre.

“Instrumentale in glasbo v UK izdajata tudi pod IN THE BALANCE RECORDS založbo, katere lastnik je Verb T, član UK hip hop grupe The Four Owls.”

Na dogodku bo tričlanska lokalna ekipa, imenovana BHB, imela predstavitev EP-ja, ki ga širša javnost še ne pozna. Borci opisujejo eno izmed alternativ, ki so jo izbrali v težkem obdobju zadnjega leta in pol, v katerem je najbolj prizadelo nižji sloj prebivalstva.

Za ogrevanje na dogodku bosta poskrbela stara znanca SCOUT in IGGY ter gost DINO v sodelovanju z ADDICT-u. Tudi naša ekipa vas bo zabavala z nekaj uspešnimi starimi ter novimi izdelki,” so še dodali.

RAP-RAZPORED:

  • 19.00 – 21.30 JAM in DRUŽENJE
  • 21.30 – 22.00 WARM UP
  • 22.00 – 02.00 MAIN DEAL

Več o dogodku najdete TUKAJ.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.