V Pliberk prihajajo Modrijani. Podarjamo dve brezplačni vstopnici

IMG_0648

V Pliberk tokrat prihajajo člani zasedbe Modrijani, katerih začetki delovanja segajo že v leto 2000. Njihova priljubljenost pri poslušalcih narodno-zabavne glasbe pa iz leta v leto narašča, o čemer priča tudi zelo hitro razprodana dvorana za eno od največjih narodno-zabavnih prireditev v Sloveniji, za Noč Modrijanov.

Naj omenimo, da so Modrijani lanskoletno Noč Modrijanov izvedli kar dva večera zapovrstjo, udeležilo pa se ga je približno 12.000 obiskovalcev, ki so uživali v nastopih več kot 700 glasbenikov in plesalcev.

Modrijani so poznani tako na slovenskih odrih in veselicah kot tudi v tujini. Kot pravijo, vsako leto naštejejo več kot 200 nastopov, želijo pa si, da se ta številka tudi v prihodnjih letih ne bi zmanjšala, številka poslušalcev njihove glasbe in narodno-zabavne glasbe sicer, pa da bi samo še rasla.

Tudi letos so fantje delovno zakorakali v novo leto, v naslednjih mesecih pa jih čakajo še tudi številni koncerti in nastopi. Naj spomnimo, da smo jih pred kratkim lahko poslušali in z njimi »gavdali« na Kopah, s srcem in glasbo pa so konec januarja nastopili tudi na dobrodelnem koncertu za Lovra v Dravogradu. Tokrat pa vas Modrijani vabijo na koncert v Kulturni dom Pliberk, kjer vas bodo razvajali in zabavali 23. 3. 2019 od 19.00 naprej.

Pred koncertom v Pliberku so fantje zapisali: »Modrijani prihajamo v vaš kraj, s koncertom “Modrijani osebno”. S pesmijo in pogovorom bomo skupaj ustvarili pravo domače vzdušje. Peli bomo starejše in tudi novejše skladbe. Že dolgo je v nas tlela želja po bolj umirjenih in osebnih koncertih, kjer se bodo poslušalci naužili naših pesmi.”

Si želite na njihov koncert tudi vi? Na Facebook strani Koroških Novic najdete nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za brezplačno vstopnico. V sodelovanju s Kulturnim domom Pliberk bomo v petek, 1. 3. 2019, žrebali dva srečneža, ki bosta prejela vsak po eno brezplačno vstopnico za koncert »Modrijani osebno« v Pliberku. Za sodelovanje v nagradni igri kliknite TUKAJ.

 

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.