FolkRola predstavlja peti avtorski album in nov videospot

Glasbena zasedba FolkRola predstavlja nov album, na katerem je trinajst odličnih skladb, ki bodo zagotovo marsikomu ogrele srce in dušo. Skupina pa je posnela tudi nov videospot za pesem z naslovom Ko srce zaskeli.
Celozaslonski zajem 1. 10. 2021 194313

Življenje je kot morski val. Enkrat te požene v višave, v naslednjem trenutku se vse umiri. Težko je prešteti na vse prste, ker nam eden zmanjka. Z vami smo namreč že 21 let in to ni kar tako. Enkrat smo na vrhu vala, drugič malo počivamo v miru in čakamo na novi val. In smo ga pričakali. V vaša ušesa vstopamo s petim avtorskim albumom z naslovom Mi smo tu, da vas zabavamoTrinajst pesmi, ki so se napisale v zadnjem času, se je prikradlo med vas. Ene nostalgične, druge nagajive, tretje uporniške …, a naša želja je predvsem, da bi vas zabavale. Pa ne po pohorsko »aufbiks, pa čreva na plot!« Morda zabavale malo drugače,” so ob novici, da predstavljajo nov album in videospot zapisali člani zasedbe FolkRola.

VIDEO: FolkRola – Ko srce zaskeli

Da bi vam kot lahen piš pobožale dušo, da bi vas zazibale v nežnih ritmih, da bi vam oksitocin zaplapolal po žilah. Pa Koroška je vpletena. Lahko Korošca izbezaš iz Koroške, ne moreš pa Koroške izbezati iz Korošca, pravijo. Nič, kar smo v življenju vrednega ulovili, nismo ulovili z rokami, ampak z dušo. Zato ostajamo takšni kot smo, kot vlak, ki se nenehno vrača na postajo, a ljudje v njem nikoli niso isti,” so dodali.

Zato ostajamo takšni kot smo, kot vlak, ki se nenehno vrača na postajo, a ljudje v njem nikoli niso isti. Prepustite se glasbi, ustavite vlak, naj vas srce tudi kdaj zaskeli, je pač tako, da ko boste veliki, bo verjetno vse drugače. Nekoč bog ve kdaj, bo ob vas nekdo, ki bo ure spreminjal v minute, kot naša skuštrana princeska. Za trenutek se ustavite, da vam zagode Babuška iz Rasije, da vas zasuje tisoč drobnih poljubov, kajti nikoli ne izveste, kdaj bo napočil trenutek, ko se poslovi pinki slon … Tisoč drobnih poljubov vam pošilja vaša FolkRola.”

Več o priljubljeni skupini najdete TUKAJ, lahko pa jih spremljate tudi na Facebooku TUKAJ.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije