Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 13. 7. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 413 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 25 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi ter 13 prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj, so zasegli vozili.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj obravnavali v Dravogradu. Zgodila se je okoli 8.15 ure, na Mariborski cesti, v bližini lokala »DEMA«. V prometni nesreči sta bila udeležena pešec in voznik osebnega vozila. Pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval. Zaradi nasprotujočih si izjav obeh udeležencev še vedno pozivajo morebitne očividce, da pokličejo policijo na telefonsko številko 113 in sporočijo podatke o prometni nesreči. Hvaležni bodo za vse informacije.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

V Sodni vasi so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno, je ukradel gotovino.

Pri poskusu vloma v trgovino na Polulah, ki trenutno ne obratuje, so danes ponoči zalotili štiri osebe. Vse štiri bomo kazensko ovadili.

Z osebnega vozila, parkiranega na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu, je neznani storilec ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

Na Javorniku na Ravnah na Koroškem je neznani storilec z osebnega vozila ukradel obe registrski tablici.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 413 klicev občanov. 89 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih.