Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 26.3.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 295 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Cestni promet

Na področju prometne varnostni so včeraj obravnavali prometno nesrečo v kateri je umrl 54 letni voznik tovornega vozila. O prometni nesreči smo že poročali TUKAJ.

Policisti so na območju PU Celje obravnavali še dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Policisti so dvema voznikom zasegli vozili, ker nista izpolnjevala pogojev za vožnjo v cestnem prometu.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta

Neznani storilec je v noči na 25. 3. 2021 vlomil v trgovino v Medlogu, kjer je iz pisarn odtujil okoli 800 € gotovine.

Policisti v Slovenskih Konjicah so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec poškodoval pnevmatiko na parkiranem vozilu.

Drzna tatvina – Celje

Včeraj okoli 15.00 ure je neznani storilec na Ulici bratov Vošnjakov v Celju izvršil drzno tatvino, nato pa pobegnil. Policisti zato prosijo za pomoč. Več TUKAJ.

Včeraj nekaj pred 19. uro so bili policisti obveščeni, da se je pri podiranju dreves v gozdu na območju Plešivca huje telesno poškodoval 46-letni domačin. Tuja krivda je izključena.

Ilegalni prehodi meje

Včeraj nekaj po 15.30 uri so bili s strani občana obveščeni, da voznik tovornega vozila, ki je pripeljal tovor v Celje, sumi da se med tovorom nahajajo tujci. Policisti so na kraju ugotovili, da so bili v tovornem vozilu srbskih registrskih oznak trije tujci. Dva državljana Afganistana in državljan Pakistana.

Prav tako so policisti na podlagi obvestila, v drugem priklopnem vozilu srbskih registrskih oznak odkrili štiri državljane Afganistana. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da so tujci mejo prestopili na MP Obrežje, skriti med tovorom. Tujci so zaprosili za azil in bili nastanjeni v Azilni dom v Ljubljani.  

VIR: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 295 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih, dva nujna.