Search
Close this search box.

zoran janković

Janković in sinova oproščeni obtožb pri prodaji delnic Mercatorja

Ljubljansko okrožno sodišče je ljubljanskega župana Zorana Jankovića in njegova sinova Damijana in Jureta oprostilo obtožb zaradi domnevne zatajitve finančnih obveznosti pri prodaji delnic Mercatorja. Odločitev je po mnenju obrambe pričakovana. Medtem pa je tožilka Blanka Žgajnar nanjo napovedala pritožbo.

Preberi »

Pri družini Janković hišne preiskave

Preiskovalci NPU danes na območju Ljubljane opravljajo 11 hišnih preiskav. Povezane so s sumom zlorabe položaja ali zaupanja pri gospodarski dejavnosti, ki sta ga osumljeni dve fizični osebi, ter pranja denarja, ki ga je osumljenih pet fizičnih oseb. Po poročanju medijev hišne preiskave potekajo pri družini ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Preberi »

Olaj zanikal vpliv politike na delovanje policije na torkovem protestu. Janković za proteste obtožil Janšo, vlado pa pozval k odstopu

Generalni direktor Policije Anton Olaj je za Odmeve TV Slovenija zanikal, da bi na delo policije ob torkovem protestu vplivala politika. V policiji so po njegovih besedah pripravljeni tudi na prihodnje proteste. Ljubljanski župan Zoran Janković je medtem za 24ur zvečer na POP TV za proteste obtožil premierja Janeza Janšo, vlado pa pozval k odstopu.

Preberi »

Množica ljudi v Ljubljani pozdravila slovenske olimpijce. Janković Garnbretovi obljubil, da bodo v Ljubljani zgradili plezalni center

Množica športnih navdušencev je včeraj na ljubljanskem Kongresnem trgu pozdravila slovenske junake, ki so s svojimi uspehi v zadnjih dveh tednih navduševali na olimpijskih igrah v Tokiu. Navdušene navijače so od najboljših pozdravili zlata plezalka Janja Garnbret in kanuist Benjamin Savšek ter srebrna judoistka Tina Trstenjak.

Preberi »

Dogodki