Search
Close this search box.

ZDA

Matthew Perry tudi umrl zaradi učinkov ketamina

Ameriški igralec Matthew Perry, ki je zaslovel z vlogo Chandlerja Binga v seriji Prijatelji, je umrl zaradi učinkov zdravila ketamin v kombinaciji s težavami srca in utopitvijo. Utopitev je bila glede na v petek objavljeno poročilo mrliškega oglednika nesreča, saj da je Perry najverjetneje izgubil zavest in se potopil pod vodo.

Preberi »

Bela hiša se je spremenila v praznično pravljico

Bela hiša se je spremenila v praznično pravljico z 98 božičnimi drevesi, 34.000 okraski, 72 venci in okoli 142.000 lučkami. Prva dama Jill Biden si je za letošnjo temo izbrala geslo Čarovnija, čudeži in veselje, s čimer želi spodbuditi obiskovalce, da sprejmejo svojega notranjega otroka, poročajo ameriški mediji.

Preberi »

Vzrok smrti igralca Matthewa Perryja še ni znan

Vzrok smrti ameriškega igralca Matthewa Perryja še ni znan. Urad medicinskega izvedenca okrožja Los Angles je v nedeljo posodobil kartoteko in sporočil, da je primer odložen. To običajno pomeni, da je obdukcija končana, a je treba počakati še na več podrobnosti, danes na spletni strani poroča britanski BBC.

Preberi »

Meta uradno predstavila naročnino za Facebook in Instagram brez oglasov

Uporabniki družbenih omrežij Facebook in Instagram bodo od novembra naprej lahko plačevali mesečno naročnino za uporabo različic obeh omrežij brez oglasov, je danes uradno napovedal ameriški tehnološki velikan Meta. Na osebnih računalnikih bo naročnina znašala deset evrov, na pametnih napravah pa 13 evrov.

Preberi »

V starosti 83 let je umrla ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner

V starosti 83 let je danes umrla legendarna ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner, ki velja za eno najbolj prodajanih glasbenic v zgodovini rocka. Med svojo kariero si je prislužila naziv kraljice rock’n’rolla in prejela osem grammyjev, leta 2021 pa je bila sprejeta v dvorano slavnih rock’n’rolla, je danes za medije potrdil njen predstavnik.

Preberi »

Robert De Niro pri 79 letih sedmič postal oče

Ameriški filmski igralec Robert De Niro je v intervjuju pred svojim novim filmom za kanadski medij ET Canada povedal, da je pri 79 letih postal oče sedmega otroka. Novico je po poročanju ameriških medijev sporočil med promocijo filma O mojem očetu, ki v ameriške kinodvorane prihaja v prihodnjih dneh.

Preberi »