zastoj

Zastoj na primorski avtocesti in pred predorom Karavanke

Na primorski avtocesti sta zaprta vozni in prehitevalni pas pred priključkom Logatec proti Ljubljani. Promet poteka po zaviralnem pasu mimo izvoza Logatec. Nastal je zastoj, zamuda znaša do pol ure, so sporočili s prometnoinformacijskega centra. Pred Karavankami je zastoj dolg pet kilometrov.

Preberi »

V Dravogradu bodo zaradi del še nekaj časa zastoji v prometu

V Dravogradu bo zaradi del na glavni prometnici in gradnje kolesarske steze še nekaj časa oviran promet skozi mesto. Po podaljšanju roka bodo še do septembra potekala obnovitvena dela na Mariborski cesti, predvidoma do maja 2023 pa gradnja kolesarske povezave proti Otiškemu Vrhu, zaradi česar bodo del glavne ceste prestavili bližje k železnici.

Preberi »

Razmere na slovenskih cestah

 Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani zaradi nesreče oviran promet na odstavnem pasu. Zaradi

Preberi »

Pred mejnimi prehodi s Hrvaško že zastoji

Na cestah proti mejnim prehodom s Hrvaško že nastajajo zastoji. Na podravski avtocesti med Podlehnikom in mejnim prehodom Gruškovje proti Hrvaški je petkilometrski zastoj, na dolenjski avtocesti pred mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški je zastoj dolg en kilometer. Na več mejnih prehodih vozila čakajo na izstop iz države tudi več kot dve uri.

Preberi »