Search
Close this search box.

vodstvo

Finančna direktorica BSH Hišni aparati bo Alenka Herbst

Položaj finančne direktorice BSH Hišni aparati Nazarje bo z junijem prevzela Alenka Herbst, ki je v družbi zaposlena od leta 2011, so danes sporočili iz družbe. S tem bo vodstvo spet v tričlanski sestavi, potem ko je marca s položaja odstopil dolgoletni direktor Boštjan Gorjup.

Preberi »

Po podanem odstopu svet slovenjgraške bolnišnice razrešil Lavreta

Svet Splošne bolnišnice Slovenj Gradec se je na seji seznanil z odstopno izjavo direktorja bolnišnice Janeza Lavreta in ga razrešil. Soglasje k razrešitvi mora podati še vlada. O v. d. direktorja bolnišnice bo svet zavoda odločal na nujni seji. Lavre je v pojasnilih odstopa navedel tudi neodzivnost ustanovitelja glede pomembnih točk za bolnišnico.

Preberi »

Vrečko: Moj mandat na čelu Levice bo usmerjen v utrditev stranke na terenu

Novoizvoljena koordinatorka Levice Asta Vrečko obljublja, da bo svoj mandat na čelu Levice usmerila v utrditev stranke na terenu. Med prvimi koraki novega vodstva tako napoveduje odhod na teren, pogovor s članstvom in lokalnim odbori. “Levica ostaja trdna, močna in stabilna stranka na levi, ki si prizadeva za dostojno življenje za vse,” je dejala.

Preberi »

Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga z novim direktorjem

Vodenje Koroške kmetijsko-gozdarske zadruge s 1. septembrom prevzema Alojz Turjak, je za STA potrdil predsednik zadruge Peter Vernekar. V zadrugi, ki jo je od začetka letošnjega leta kot v. d. direktorja vodil Matej Skrivarnik, so se po besedah Vernekarja razmere umirile in posluje stabilno. Kriminalistična preiskava suma goljufije pa še poteka.

Preberi »

Svet ZD Velenje danes o usodi direktorja

Svetniki Mestne občine Velenje so na ponedeljkovi dopisni seji potrdili spremembe odloka o ustanovitvi ZD Velenje, s katerimi so število članov sveta zavoda povečali s sedem na 11, od teh je šest predstavnikov velenjske občine. Še v aktualni sedemčlanski zasedbi pa bo svet ZD Velenje danes odločal o odhodu Janka Šteharnika z mesta direktorja.

Preberi »

Dogodki