vodstvo

Vrečko: Moj mandat na čelu Levice bo usmerjen v utrditev stranke na terenu

Novoizvoljena koordinatorka Levice Asta Vrečko obljublja, da bo svoj mandat na čelu Levice usmerila v utrditev stranke na terenu. Med prvimi koraki novega vodstva tako napoveduje odhod na teren, pogovor s članstvom in lokalnim odbori. “Levica ostaja trdna, močna in stabilna stranka na levi, ki si prizadeva za dostojno življenje za vse,” je dejala.

Preberi »

Koroška kmetijsko-gozdarska zadruga z novim direktorjem

Vodenje Koroške kmetijsko-gozdarske zadruge s 1. septembrom prevzema Alojz Turjak, je za STA potrdil predsednik zadruge Peter Vernekar. V zadrugi, ki jo je od začetka letošnjega leta kot v. d. direktorja vodil Matej Skrivarnik, so se po besedah Vernekarja razmere umirile in posluje stabilno. Kriminalistična preiskava suma goljufije pa še poteka.

Preberi »

Svet ZD Velenje danes o usodi direktorja

Svetniki Mestne občine Velenje so na ponedeljkovi dopisni seji potrdili spremembe odloka o ustanovitvi ZD Velenje, s katerimi so število članov sveta zavoda povečali s sedem na 11, od teh je šest predstavnikov velenjske občine. Še v aktualni sedemčlanski zasedbi pa bo svet ZD Velenje danes odločal o odhodu Janka Šteharnika z mesta direktorja.

Preberi »

Nova direktorica Doma Hmelina je postala Janja Ramšak

Mesto direktorice Doma Hmelina v Radljah od Dravi konec meseca januarja prevzema Janja Ramšak, ki ima večletne izkušnje tudi znotraj Doma Hmelina. Dosedanja direktorica Silva Duler se bo po 15 letih uspešnega vodenja in razvoja tega doma upokojila.

Preberi »