Search
Close this search box.

Tuš

Po nočnem dogovoru stavka v Tuševih trgovinah preklicana

V nočnih pogajanjih je sindikat Tuša po triurnem sestanku sprejel ponudbo vodstva za zvišanje osnovne plače na 1180 evrov bruto in preklical stavko, napovedano za danes, so sporočili iz sindikata. Trgovine Tuš bodo danes odprte, so za STA potrdili tudi v vodstvu trgovca.

Preberi »

Mercator podpisal pogodbo o nakupu Engrotuša

Mercator je danes podpisal pogodbo o nakupu Engrotuša. Predmet pogodbe je 100-odstotni delež podjetja Engrotuš brez dejavnosti Tuš drogerija, ki je v postopku oddvojitve. Podpisniki so prepričani, da povezovanje pomeni odlične temelje za prihodnjo rast skupnega podjetja in dolgoročno vzdržnost poslovanja.

Preberi »

Zaposleni v Tušu za petek napovedujejo protest

Nezadovoljni z delovnimi pogoji in plačami se bodo zaposleni v trgovski družbi Tuš v petek dopoldne zbrali na protestnem shodu pred upravno stavbo podjetja v Celju. Vnovič nameravajo pozvati vodstvo, naj izpolni njihove zahteve, če se to ne bo zgodilo, so pripravljeni tudi stavkati.

Preberi »

Nekateri trgovci prilagodili delovni čas trgovin

Družba Petrol zaenkrat ne bo spreminjala delovnega časa svojih bencinskih servisov. Se pa to lahko v prihodnjih dneh spremeni, so po vladni odločitvi, da se med 21. in 6. uro razen v nekaj izjemah začasno prepove gibanje na prostem, za STA pojasnili v energetskem podjetju. Tudi v diskontnem trgovcu Hofer ohranjajo nespremenjen delovni čas trgovin.

Preberi »