Search
Close this search box.

Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec v popolnoma novi podobi (FOTO)

Popolnoma prenovljena notranjost, nova razsvetljava in energetsko učinkovita hladilna tehnika zmanjšuje vpliv na okolje, nove prodajne police pa ponujajo še večjo izbiro.

Tuš je v torek odprl povsem prenovljeni Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec. Med številnimi gostinci in drugimi poslovnimi kupci ima priljubljena poslovalnica povsem prenovljeno notranjost z novimi energetskimi rešitvami. Z dodatnimi prodajnimi policami bo zdaj kupcem na voljo še pestrejša ponudba, ki so jim jo predstavili na otvoritvi.

V Tušu nadaljujejo z energetskimi in pogodbenimi prenovami svojih poslovalnic. Tako so v torek v Slovenj Gradcu kupcem predstavili povsem prenovljen Tuš Cash & Carry, eno izmed njihovih sedmih tovrstnih poslovalnic v Sloveniji, ki je med mnogimi gostinci in poslovnimi kupci s Koroške že vrsto let priljubljena nakupovalna izbira.

»Tuš je trajnostno usmerjeno podjetje, ki se zaveda, da moramo okolje ohranjati za prihodnje generacije. Prav zato smo v večtedenski obnovi v Slovenj Gradcu posebno pozornost posvetili vgradnji do okolja prijaznih tehnologij, ki so energetsko varčne in hkrati omogočajo prijetnejše nakupovanjeključne poudarke prenove izpostavljajo v Tušu. V mesecu in pol so v celoti prenovili notranjost poslovalnice. Položili so nove talne obloge, vgradili varčno LED razsvetljavo in v celoti zamenjali hladilno tehniko: »Na novo smo postavili prostorno hladilno komoro, s katero bomo kupcem ponudili še bolj sveže sadje in zelenjavo,« dodajajo v Tušu.

Prenova Tuš Cash & Carry Slovenj Gradec je zajela tudi razširitev ponudbe, saj so z novimi prodajnimi policami poskrbeli za še večjo ponudbo, prilagojeno temu formatu njihovih trgovin: »V naših Cash&Carry poslovalnicami znamo prisluhniti pričakovanjem kupcev, zato jim poleg redne ponudbe vsega, kar potrebujejo za svojo dejavnost, vedno ponujamo še sezonsko obarvane artikle, ki sledijo praznikom in letnim časom,« pojasnjujejo v Tušu in dodajajo, da so kupce pričakale nove akcije, številne ugodnosti in praktična presenečenja.

Tuš Cash&Carry Slovenj Gradec na Kidričevi ulici 8 je od ponedeljka do petka odprt od 6:00 do 17:00 ure, ob sobotah pa od 6:00 do 13:00.

Popolnoma prenovljena notranjost, nova razsvetljava in energetsko učinkovita hladilna tehnika zmanjšuje vpliv na okolje, nove prodajne police pa ponujajo še večjo izbiro.