tujina

V Avstriji se razmere na intenzivni negi zaradi covida zaostrujejo

V Avstriji se razmere na oddelkih za intenzivno nego še naprej zaostrujejo. Intenzivno nego je danes potrebovalo več kot 600 obolelih zaradi covida-19. Podobno visoke številke so nazadnje zabeležili decembra. V zadnjih 24 urah so v državi zabeležili 2252 novih primerov okužbe z novim koronavirusom.

Preberi »

Na Hrvaško s 1. aprilom tudi z negativnim hitrim testom. Ob vstopu v Italijo po novem obvezna karantena in ponovno testiranje

Na Hrvaškem bodo s 1. aprilom omogočili vstop v državo vsem, ki so preboleli covid-19 ali se cepili proti njemu, za to pa ne bodo potrebovali svežega PCR testa. Vstop v državo bodo omogočili tudi z negativnim hitrim testom. Število okužb z novim koronavirusom se sicer vse bolj povečuje – današnjih 2623 okužb je največ od 23. decembra lani.

Preberi »

Epidemiološka situacija v Avstriji in na Madžarskem vse slabša. Na Češkem narašča število ponovnih okužb

Epidemiološka situacija se še naprej poslabšuje tako v severni kot vzhodni sosedi. V Avstriji so v minulem dnevu potrdili 4315 okužb z novim koronavirusom, število bolnikov s covidom-19 v bolnišnicah pa je prvič po dveh mesecih znova preseglo 2000. Na Madžarskem so v minulem dnevu potrdili rekordnih 242 smrti, povezanih s covidom-19.

Preberi »

prijavi se

prijavi se v svoj račun