stanovanja

Na Ravnah prihodnje leto načrtovan začetek gradnje centra skupnostnih storitev

Prihodnje leto bodo na Ravnah na Koroškem po napovedih začeli prvo fazo gradnje centra skupnostnih storitev KO-RA. Ta faza zajema obnovo gradu Javornik in gradnjo prizidka s 35 posteljami za začasne namestitev. Naložba je v prvi fazi vredna 1,4 milijona evrov, je povedal ravenski župan Tomaž Rožen, ki je danes predstavil še druge projekte v občini.

Preberi »

V Mežici 19 novih najemnih stanovanj

Stanovanjski sklad RS še naprej dopolnjuje svojo obstoječo ponudbo stanovanj po vsej Sloveniji. V Mežici bo v objektu Peca zagotovil novih 19 javnih najemnih stanovanj, katerim pripada 19 parkirnih mest. Stanovanja bodo konec novembra objavljena na spletni strani za oddajo preko javnega razpisa po stroškovni najemnini.

Preberi »

Župan Tilen Klugler: Velik del volilnega programa odkljukan

Ob polovici županskega mandata je velik del volilnega programa že odkljukan, je v pogovoru za STA ocenil župan Mestne občine Slovenj Gradec Tilen Klugler. V Slovenj Gradcu je trenutno odprtih več gradbišč, poleg občinskih projektov je živahna stanovanjska gradnja, ki občini že povzroča “sladke skrbi”. Mesto bi lahko kmalu dobilo Ulico Karla Pečka.

Preberi »

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun